EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 10 martie 2011

Asociaţia Noua Dreaptă filiala Cluj vă invită să participaţi la Săptămâna Culturală Avram Iancu. Evenimentul se va desfaşura la Cluj-Napoca în perioada 14-20 martie. Programul săptămânii este următorul:

Luni: De la ora 15:00, conferinţa „În Duhul lui Iancu”, organizată în parteneriat cu ziarul online NapocaNews, la Casa Municipală de Cultură.

Marţi: De la ora 20:00, În Piaţa Avram Iancu, „Discuţii la lumina torţelor” despre Craişorul Munţilor; miting comemorativ şi discursuri.

Miercuri şi Joi: Vă invităm pe toţi să participaţi la concursul „Ce ar spune Iancu?”; un concurs în urma căruia vom premia păreri despre cum ar vedea Avram Iancu unele probleme de actualitate – scrise de cetăţeni.

Vineri: De la ora 17:00, la Casa Municipală de Cultură, vom organiza o expoziţie de fotografie şi obiecte tradiţionale. Tot în cadrul acestui eveniment vom premia câstigătorul concursului „Ce ar spune Iancu?”

Sâmbata: De la ora 12:00 pe traseul Monumentul Memorandiştilor-Bulevardul Eroilor-Piaţa Avram Iancu, se va desfăşura a III-a ediţie a Marşului Memorial Avram Iancu, devenit o tradiţie locală.

Îi invitam pe toţi clujenii, precum şi pe toţi românii, să participe la evenimetele din această perioadă alături de noi, să demonstrăm împreună că spiritul românesc încă domneşte în Ardeal şi să-i aducem un omagiu marelui revoluţionar paşoptist Avram Iancu.

Biroul de presă al Noii Drepte Cluj



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu