EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 29 mai 2013

Diversiunea Noua Dreaptă

Premisa apariției mișcării Noua Dreaptă
In anul 2.000 serviciile românești(2,15-SIE-SRI) au pus la cale o nouă diversiune, diversiunea Noua Dreaptă, după o rețetă fabricată in laboratoarele Cotroceniului. Tătuca Ion Ilici Iliescu abia revenise la putere, iar Virgil Măgureanu(pe numele său adevărat Imre Asztalos, evreu-maghiar, fondator SRI), tovarășul de casă bun la toate, se căznea să-i facă acestuia șederea cât mai plăcută in fruntea țării. Se știa incă din anii `90 că președintele avea o fobie față de legionari și ar fi fost in stare să sufle și in iaurt numai să nu audă de ei. Primii ani de mandat prezidențial și gândul că legionarii ar fi avut susținerea țărilor occidentale nu-l lăsa in pace. In acest sens circulau câteva informații care făceau referire la un guvern legionar aflat in exil ce urmărea să se reinstaureze in România cu ajutorul unor țari vest-europene. Cum in plasa intinsă special pentru legionari in anul 1993, in plină glorie fesenistă, prin inființarea partidului Pentru Patrie-primul corp politic format din foști legionari, supraviețuitori ai angajamentelor semnate cu securitatea Republicii Populare Române http://www.sferapoliticii.ro/sfera/168/art14-Tiu.php, nu prea căzuse nicio plevușcă era timpul pentru o nouă construcție care să se adreseze unui alt eșicher ceva mai tineresc. Cei care il huliseră pe Ilici in Piața Universității in iunie `90 nu avuseseră chef să se inregimenteze in partidul fantomă “Pentru Patrie” creat special pentru ei. Nu. “Golanii” și “huliganii” anticomuniști emigraseră in masă din țara lor. Luaseră calea strainătății, spre alte orizonturi. România fusese ocupată din nou de trupele(“minerii” GRU-KGB) bolșevice. Și totuși cineva trebuia să pice in năvodul sistemului securistic de tip stalinist. Astfel, după un stagiu de pregătire pe care Tudor Ionescu il parcurge in sânul partidului “Pentru Patrie”, unde a invățat cum se ține corect brațul drept intins alături de supraviețuitorii-turnători “anticomuniști”, ia ființă mișcarea Noua Dreaptă. In 6 iunie 2007 se transformă in asociație și se inscrie in registrul ONG-urilor din România cu 8 membri fondatori.

Astăzi, 4 dintre cei 8 membri fondatori au fost mătrășiți de patrulaterul bolșevic Tudor Ionescu-Sven Moritz(alias Ion Geblescu, evreu-german, adevăratul conducător al Noii Drepte, cetățean româno-german cu două identități diferite, pașaport și C.I. germane pe numele Sven Moritz, dar și  pașaport și C.I. românești pe numele Ion Geblescu, spion german, protejat SIE-aripa ruso-ucrainiană)-Cristi Dumitriu-Alex Năstase. Astfel, in timp, conducerea organizației a ajuns să fie formată doar din 4 membri fondatori-cârtițele sistemului securistic românesc, in fapt o adunătură de golani ce toarnă informații pe bani buni despre membrii și simpatizanții Noii Drepte celor din SRI-SIE-2,15.
Contingentul de pile, rude și relații
La inceput, mișcarea Noua Dreaptă a fost populată și de tineri care s-au inrolat de bună voie, adică fără să fie controlați de către cei din SRI-2,15-SIE. Obiectivele, vivacitatea și tinerețea membrilor te făceau să crezi că organizația asta chiar are viitor. Evident că totul era o himeră, iar odată inregimentat te loveai inevitabil de o stare de mediocritate, de un mediu ce numai legionar nu il puteai numi. Treceai cu vederea peste anumite derapaje comportamentale și inchideai ochii la mizeriile unora care se autointitulau camarazii tăi, sperând că odată cu trecerea timpului oamenii de lângă tine se vor schimba. Insă, totul a mers din ce in ce mai prost, iar calitatea celor care accedeau in rândurile Noii Drepte a scăzut, ajungând ca astăzi totul să fie un fiasco. Oamenii de valoare nu s-au regăsit și au ințeles foarte repede că nu au ce căuta in grupul ăsta. Au activat 2-3 ani și s-au lăsat lehamite. Legionarismul postdecembrist de mucava promovat doar pentru că unii primiseră ordin să facă asta i-a alungat pe cei care iși puseseră speranțele intr-o nouă dreaptă. Au ramas doar colaboratorii(culegatorii de informații) celor din servicii, de regulă nepoți, veri ori mai știu eu ce alte rubedenii. Atunci când intr-o filială există doi “camarazi”(informatori), unul este turnător la 2,15, celălalt la SRI. Ambii se denunță reciproc fără să știe că serviciile colaborează intre ele și iși fac necesarul schimb de informații. Fiecare ciripitor este recompensat pentru trilurile sale cu o sumă cuprinsă intre 200E-300E/lună și cunosc acest lucru de la câteva surse ce activează in filialele pe care le-am coordonat. Așa că, dacă vreți să vă dați legionari, inrolați-vă cat mai repede in Noua Dreaptă, că e rost de ceva bani nemunciți. In România există meseria de legionar vopsit, unde poți să câstigi lunar fără să faci mare lucru, 200E-300E. Totul e sa ai pila sau ruda necesară care să te introducă in sistem.
Turnătorii(ciripitorii) organizației Noua Dreaptă slujesc de fapt intereselor altor state
Ceea ce nu cunosc ciripitorii organizației Noua Dreaptă e că toate informațiile pe care aceștia reușesc să le culeagă din teren ajung in final in țări precum Ungaria, Serbia, Ucraina, Rusia și R.Moldova. Bine, acestea sunt doar cateva! In ultimii ani, mai ales după accederea noastră in Uniunea Europeană, s-a observat o intensificare a schimbului de informații spre zona de est a Prutului. Informațiile despre activiștii legionari ajungeau pe mâna “basarabenilor” pripășiti in România din cine știe ce motive și care la rândul lor le transmiteau mai departe spre Ucraina și Rusia. SBU și FSB știu totul despre cei care in România au afinități in zona Mișcării Legionare și controlează foarte bine toate ramurile acesteea. Oamenii lor știu totul despre noi. Rolul SRI-SIE-2,15 in această ecuație este pur formal, doar cel de mijlocitor. Serviciile noastre așa-zise românesti ne vând ca la obor in principal rușilor și ucrainienilor. N-au nicio remușcare pentru că slujitorii lor sunt cinici și avari după bani. Patriotismul despre care se vorbeste că ar exista in rândul lor e doar o poveste. Toți sunt setati după castiguri ușoare și n-au nicio treabă cu dragostea de țară. Marea lor iubire e banul. Că vine din informațiile pe care le vând rușilor, ucrainienilor ori ungurilor despre noi ori din rețelele traficanților de droguri sau țigări de contrabandă, pe care tot ei le-au construit in ani de muncă, salariații securității noastre de carton sunt orbiți după castig și pare că au uitat de scopul real: siguranța națională a României. Este primul semn că băieții ăștia slujesc intereselor altor țări, iar membrii organizației Noua Dreaptă ar trebui să-și dea doua palme și să se trezească.
Intre timp, serviciile s-au hotarât. SIE(serviciul de spionaj ruso-ucrainian in România) controlează Noua Dreaptă
Dacă până in 27 martie 2009(ziua in care rușii de la EUROASIA au venit in România, la invitația liderilor din umbră ai Noii Drepte) totul părea controlat din plin de către cei din SRI-2,15, astăzi nu mai putem vorbi despre acest lucru. SIE a preluat total frâiele organizației, pentru că Tudor Ionescu s-a sucit spre est după niște considerente de ordin material. Banii veniți doldora pe filiera ruso-ucrainiană au fost mult mai atragatori decât cei căpătați cu țârâita din sfera serviciilor așa-zise românești.
Chișinău, 25 martie 2012-marș prounionist R.Moldova-România(unirea după modelul EUROASIA)
Mihai, asta este forța SIE!” așa imi spusese Tudor Ionescu la Chișinău intr-un moment de exaltare, atunci când mai multe organizații prounioniste strigau in centrul orașului, UNIREA. Din acel moment am ințeles totul. Omul era de fapt de partea cealaltă a baricadei. Toate acțiunile frumoase din România, mitingurile și marșurile după care se ascundeau interese mai mult sau mai puțin politice au fost doar o pavăză pentru orbii care credeau că in țara noastră chiar există ceva. Toate s-au dus din amintirile mele ca un fum și pot afirma răspicat că: Tudor Ionescu este maestrul manipulărilor și dezinformărilor, iar jucăria Noua Dreaptă, o diversiune foarte bine ticluită. Este calul troian al intereselor frăției slavone in mediul naționalist din România.

4 comentarii:

 1. Partidul Pentru Patrie a fost un partid CURAT! nu uita acest lucru!spun a fost pentru ca azi nu cred ca mai exista,fiind desfiintat de jidani in vara anului trecut,nu stiu daca mai exista la tribunalul bucuresti.

  PPP,a fost un partid al suferintei ,prigoanei comuniste,a sfintilor inchisorilor si a patriotilor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt multe de spus ! Dar cu siguranta locul nu este aici ...

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. ...foarte tare ce spune dl. Tuburlui. Parca e desprins dintr-un roman de spionaj din timpul razboiului rece. Stima!

  RăspundețiȘtergere