EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 23 decembrie 2022

Volodimir Zelenski, cârpa clanului Rothschild

 


După ce FIFA i-a dat cu flit micuțului actoraș nazist ce se crede buricul planetei, individul fiind doar conducătorul unui grup terorist(AZOV) ce a fost plantat de George Soros-sclavul lui Rothschild, în fruntea unei țări construită din teritorii furate altor state, democrații din SUA l-au invitat să-i pupe mâna fix în camera reprezentanților. Asta pentru consolare, un pic de "slava Ucraina" cu aplauzele aferente și pentru că din luna ianuarie 2023 democrații vor fi pa de la conducerea camerei.

S-a întors lumea cu fundul în sus. Moaștele pupă enoriașii

Nancy Pelosi(82 de ani), un fel de mumie pe tocuri fugită dintr-o piramidă din Egipt, a primit de la Volodimir Zelenski o cârpă bicoloră galben-albastră cu diferite mâzgălituri, probabil semnăturile teroriștilor ucraineni din AZOV ce trag în grădinițele "etnicilor" ruși omorând copii pe bandă rulantă. În schimbul zdrenței khazare, moaștele lui Nancy Pelosi au sărutat mâna sclavului clanului Rothschild, Volodimir Zelenski. 


Priviți cu atenție fotografia de mai sus!

Face cât o mie de cuvinte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu