EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 7 decembrie 2022

Schengen-capcana întinsă intereselor românești

 Păcăleala schengen 

În ultimele 2 săptămâni mass-media a vărsat spre opinia publică un val de dragoste față de posibila accedere a României în spațiul Schengen. Este atâta propagandă în acest sens cum rar am văzut. Ceva asemănător intrării noastre în NATO și UE. 

Și tot în ultimele 2 săptămâni, ca la un semn, vămile interioare și cele de la frontieră s-au aglomerat de camioane de marfă, lucrătorii vamali reducând lucrul, mișcându-se ca balerinele de la operă în ciuda șoferilor plătiți la kilometru. 

Pe lângă astea, Austria, după ce șeful OMV a fost chemat la ordin de palatul Cotroceni, refuză intrarea noastră în Schengen. 

Interesant.


Aud că mâine, 8 decembrie 2022 nu știu ce instituție din UE va vota dacă România, după mintea unora, merită sau nu să se alăture celor 21 de țări schengen.

Adică, după NATO și UE să mai trântim un gard de sârmă ghimpată intereselor neamului românesc, astfel ca vorbitorilor de limbă română din afara granițelor să li se interzică definitiv speranța de a reclădi România lui Mihai Eminescu, România dodoloață.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu