EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 1 decembrie 2020

STOP vot! STOP joc!



3, 2, 1, STOP ! 
Au mai rămas câteva zile până la "alegerile" parlamentare din 6 decembrie 2020. Junta din România formată din cadrele militare care în decembrie 1989 au tras fără milă în populația răzvrătită, politicieni acoperiți și jurnaliști așijderea sau cum le zic unii, statul paralel, te vrea la vot. Pentru că țipă după legitimitate și livrarea unei aparente democrații ți-au etalat o nouă opțiune politică, AUR, un fel de bombonică strălucitoare, moțul colivei politicii de mucava. 

Joc de glezne, jocul de-a democrația 
Din 4 īn 4 ani junta face aceleași lucru: inventează găști care să te scoată din casă.
De exemplu, în urmă cu 4 ani, la precedentele alegeri parlamentare apărea USR, un fel de construcție politică nouă, aproape virgină, ce a încercat să atragă spre urne tinerii corporatiști-globaliști-neomarxiști, așa-zișii rezistenți. Statisticile spuneau că segmentul de vărstă 18-34 ani nu este mare amator de mers la vot. Iar chestia asta trebuia acoperită cu ceva.

STATUL PARALEL

Te vor ieșit din bârlog pentru a acoperi cele 4 milioane de voturi negre, voturi ale morților pe care STS le pune la dispoziția juntei. Iar statul paralel, că dacă nu v-ați prins, de 30 de ani doar ăsta există, distribuie cele 4 milioane de voturi negre tuturor găștilor după un algoritm doar de ei știut. Toate acestea se fac pentru ca doar oamenii lor, ofițerii acoperiți să acceadă în parlament. 
Pentru acest efort, în pragul oricărui scrutin parlamentar, STS este recompensat:
De asemenea, cu acest prilej junta este întărită și mai mult:

Nu mai rămâne decât ca tu să intri în jocul lor și să mergi la vot, că doar ești cetățean responsabil, nu-i așa?

Dacă dorești să-i încurci, stai acasă! Este cel mai inteligent lucru. 

                            PROTEST

  Stai acasă! 




                            


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu