EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Cine este urmatorul pe lista?

Grupurile mafiote din PDL au inceput sa se vanzoleasca intre ele de parca s-ar fi umplut de purici, semn ca banii veniti de la centru sunt tot mai putini. Primarul Sorin Apostu, reprezentantul grupului de la Cluj al PDL a fost agatat de DNA, cu ajutorul interceptarilor telefonice intr-un dosar de luare de mita. Cica este vorba de 100.000 de euro. M-a busit rasul cand am auzit despre ce suma vorbesc cei de la DNA. Pai 100.000 castiga orice primar de oras din tara asta intr-o luna! 5.000 de euro de la vanzatorii de fructe si legume, 5.000 de la cei care transporta lemn, 5.000 de la proprietarii de balastiere si tot asa pana la 100.000 de euro/luna. Toti primarii isi rotunjesc astfel veniturile, ca doar de aia au candidat la cea mai inalta functie a urbei.

Ieri ma suna un nene sa ma intrebe ce cred ca se va intampla cu Gheorghe Stefan, primarul orasului Piatra Neamt? Nimic, raspund fara nicio ezitare. Primarul nostru este prea smecher sa pateasca ceva, mai ales ca in acest an are meritul principal in campania castigarii unui fotoliu de deputat al PDL Neamt, de catre un individ minion, inchis la culoare, venit de undeva de pe la Braila sau Galati, fost secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe care am uitat cum il cheama. Gheorghe Stefan nu va pati nimic atata timp cat in spatele lui se afla prietenul Teodor Stolojan, zis si “Megapower” sau Elena Udrea care cotizeaza bani cu nemiluita in acest oras aflat la poalele Pietricicai. Cum sa fie plimbat pe la televizor Pinalty, cand are in spate doi infractori de vaza ai PDL-ului? Pai n-ati inteles ca rafuielile din sanul PDL-ului se fac cu ajutorul DNA-ului?

Presedintele Romaniei, tov. Traian Basescu a afirmat in cadrul unei emisiuni transmise de catre un post de radio national ca vor urma si alte arestari de primari. Eu zic ca-i doar o poveste si ca nu se va mai intampla nimic. Sa ne spuna mai intai cine este regina din vami? De ce Blejnar nu este arestat? Este cumva ofiter acoperit al SRI? Unde sau dus banii proveniti din vami si de ce acest scandal a fost musamalizat?

Ma intorc la primarul orasului Piatra Neamt si intaresc cea ce afirmam la inceputul acestui articol, spunand inca o data ca numitul Gheorghe Stefan nu va fi arestat. Simplu, ca doar de aia s-a inventat politica. “Eu ti-s frate, tu mi-esti frate, noi uniti suntem la toate”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu