EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 3 noiembrie 2011

Nationalismul, cheia cu care Rusia poate desface Romania.

Dupa cum va aratam in articolul precedent, Rusia sta la panda sa puna mana pe Europa, pentru a crea Noua Europa, cea pe care o visau atat Napoleon, cat si Hitler. Daca in secolele trecute curentul unificarii intregului continent european batea de la vest spre est, iata ca acest secol este rezervat Rusiei si proiectului sau euroasiatic. Dealtfel, Rusia se bucura la chinurile pe care Europa le are in momentul de fata si isi pregateste strategiile de atac, chiar daca lumea iudaica le-a dat de lucru o tara precum este China. Toata lumea stie ca rolul Chinei este cel de contracarare a expansiunii Rusiei pe mapamond.

V-ati intrebat vreodata de ce astazi, in Romania, nu exista un partid nationalist? De ce in toate tarile din Europa exista cate un partid nationalist, iar in Romania nu? Este simplu si e la mintea cocosului. Problema Romaniei este ca se afla chiar in coasta Rusiei si asta da frisoane tuturor cancelariilor europene. Deci, situatia trebuie foarte bine controlata avand in vedere ca traversam o criza economica destul de severa si ca ne aflam la poarta Europei Occidentale. Se stie ca aceasta criza a fost creata artificial de catre lumea iudaica, detinatoarea tuturor bancilor din lume, pentru a-i ajuta pe rusi sa se dezvolte mai mult. Au vazut ca treaba cu Europa Unita merge destul de greu si au gandit un alt plan in care de aceasta data sa fie folosita Rusia. Iudeii au nevoie de o Europa Unita mult mai repede decat credeau ei ca se va intampla, iar Rusia este o profesionista in realizarea ei, avand metode mult mai eficiente, toate invatate si aplicate mai ales in timpul regimurilor lui Lenin si Stalin. Dar pentru a realiza un nou proiect continental-european este nevoie de un nou razboi mondial de unde Rusia sa iasa victorioasa. Parca am mai vazut acest scenariu in anul 1945! Se pare ca istoria se repeta!

Dupa cum spuneam, Romania separa cele doua lumi europene, impartind continentul in doua. Pentru a deschide Romania, Rusia are nevoie de o cheie. Dar cum poti controla o tara ca Romania unde influentele si interesele economice ale tuturor celorlalte tari sunt foarte mari? Cum poti desface Romania cand stii ca vei distruge toate celelalte tari din Europa, cunoscandu-se faptul ca toate traiesc pe spatele romanilor? Simplu. Inventezi un partid nationalist pe care sa-l folosesti in destructurarea Romaniei. Criza economica poate naste un partid care sa-i adune pe toti romanii nemultumiti si astazi se poate vedea asta in ceea ce se numeste Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu, inventie a laboratoarelor securitatii de la Cotroceni. De fapt, un proiect politic nationalist nu se va naste niciodata din sanul poporului roman si este foarte probabil sa se construiasca direct de catre Rusia. El va fi cheia cu care Rusia va desface Romania pentru a o controla mai bine. De aici, drumul spre vest va fi mult mai usor pentru ca Rusia sa termine noua constructie europeana, pe care a intitulat-o sugestiv: Uniunea Euroasiatica. Daca Rusia nu va izbuti un proiect politic nationalist in Romania, ne putem astepta oricand la un conflict armat. Guvernul Mondial abia asteapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu