EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 15 aprilie 2012

Mafiotii din PDL nu mor niciodata, mafiotii se transforma. De la greata portocalie, la rahatul verde


Lingaii cas(t)ei Stefan, Gheorghe Stefan, lucreaza de zor la schimbarea imaginii partidului portocaliu, stiind ca nemtenii au devenit foarte sensibili la vederea culorilor exoticelor fructe. In aceste zile cand toata lumea alearga nauca prin magazine dupa de-ale gurii si prin manastiri dupa inviere, loazele primarului umplu orasul de panouri electorale, bannere si cosuri de gunoi de culoare verde. Pentru cine este orb a inceput campania electorala. Stiam ca saptamana trecuta a aparut o alianta locala compusa din PDL, UNPR si PNTcd-aripa nu stiu care, asa-numita APEL. APEL la uitare! Dar sa vedem cine a raspuns la APEL. Piesa forte este deputatul Culita Tarata, un traseist politic, fost pupincurist al regimului Ceausescu, actual mahar al agriculturii “genetice” romanesti si sef al UNPR Neamt, care a batut palma cu un alt fost membru de partid comunist, numitul Gheorghe Stefan, primarul orasului Piatra Neamt si presedinte al PDL local, sclavul lui Teodor Stolojan.
La randul lor, acestia l-au convins si pe seful taranistilor(PNTcd-aripa Pavelescu) din Neamt, sa li se alature in acest nou demers politic de sorginte neocomunista. Astfel, cei 3 crai de la rasarit, inarmati cu secere si ciocane au lansat alianta APEL, furam ca-n codru-un proiect verde! Habar n-am cum de fosilele comuniste au ales aceasta nuanta, dar gandul ma duce fix catre culorile ecologistilor, care se stie, la origine, din punct de vedere doctrinar sunt de stanga. Nici prin cap nu-mi trece sa cred ca pedelistii nemteni, atunci cand au trecut de la portocaliu la verde s-au gandit la legionari, ca ar fi dat-o-n dreapta rau de tot! Ma rog, cu stangu-n dreptu`!

PS 1: verdele ales de catre cei de la APEL are culoarea gainatului.

PS 2: fotografia din capul articolului este realizata pe soseaua Piatra Neamt-Roman, cea mai bombardata si pe alocuri peticita strada din judetul Neamt. Cititi cu atentie mesajul de pe banner. Nici in anii ’90, ai secolului trecut, atunci cand Serbia se afla in razboi cu bosniacii, nu am vazut o sosea care sa arate in asa hal. Cica suntem europeni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu