EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 7 februarie 2012

Mafia din armata a propus trecerea in rezerva al celui mai patriot militar roman

Cand toata Romania e tinta spre gloata sovietica aciuata pe malurile Dambovitei, de acolo de unde zic unii, cica se conduce tara, mai marii MApN il exclud pe Alexandru Gheorghe din armata.

Avocatul locotenentului Alexandru Gheorghe, Ion Panaitescu, a declarat ca tanarul locotenent a fost gasit vinovat la toate capetele de acuzare. “A fost gasit vinovat si Consiliul de Judecata a facut propunere de excludere din armata. Vom ataca aceasta decizie la Statul Major al Fortelor Aeriene, care va functiona, ca si Consiliul de Judecata, ilegal. Armata a vrut sa arate ca «Daca vrem sa facem ceva, vom face». tara noastra este toata mafiota, mai putin MApN, care este stalinist. Acum inteleg de ce toata intelectualitatea a ajuns la canal pentru ca sunt multe cozi de topor in armata. Noi ne-am facut cel mai mare rau posibil, suntem ticalosi pana in maduva oaselor. Armata are o problema si nu vrea sa o rezolve”, a spus general in rezerva av. Panaitescu.


Cand o sa inteleaga oamenii ca Armata Romana este condusa de catre fosti spioni GRU(serviciul de spionaj al armatei sovietice)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu