EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 26 februarie 2012

Erdelyi Magyar Neppart vrea bani din munca romanilor


Ieri a avut loc in capitala maghiarimii din Romania, primul congres al Partidului Popular Maghiar din Transilvania(PPMT). Deja au inceput sa ma plictiseasca scursurile astea politice unguresti(pseudo-evrei unguri) care de 22 de ani tot comploteaza si ne ameninta cu nu stiu ce fel de drepturi. Au vrut autonomie culturala? Iaca, o au. Au vrut autonomie etnica? Exista. Au partide organizate pe criterii etnice, contrar Constitutiei Romaniei? Da. Au vrut un serviciu de informatii care sa le asigure interesele? Il au, se numeste SRI. Au cerut un post de vice-premier in guvern? Il au, in persoana lui Marko Bella. Au tipat ca vor 5 prefecti in judetele Romaniei? Au. Conduc Romania de 20 de ani, fiind in toate guvernele? Da.

Ce naiba mai vor ungurii din Romania, ca de 22 de ani sunt independenti pe banii contribuabililor romani? Propun sa le construim un zid inalt de 7 metri, la fel cu cel din Palestina, in judetele pe care acestia le detin(Har-Cov) si sa le cerem pasaportul atunci cand vor sa patrunda pe teritoriul romanesc.
Reamintesc celor care au creierii spalati ca minoritatea maghiara din Romania nu contribuie cu niciun leu la bugetul de stat al acestei tari, traind pe spinarile noastre de 22 de ani.

Deasemenea, etnicii maghiari detin un serviciu de informatii pe care contribuabilii il cred romanesc si care se numeste SRI, singurul serviciu din lume care spune pe fata ca e romananesc. Acesta le asigura protectia, pentru ca de asta s-a infiintat in 1990 de catre Imre Asztalos, alias Virgil Magureanu. Sincer, mi-e mila de bietii angajati ai acestui serviciu care habar n-au pentru cine lucreaza. Probabil, coeficientul de inteligenta al acestora este 0 barat, caci acesta este criteriul pe baza caruia au fost angajati.

Cum spuneam, ungurii au tot ce vor. Bani din munca romanilor, teritoriu in inima tarii, scoli in limba materna, ministri, prefecti, partide care sa le reprezinte interesele. Ce mai vor?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu