EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 13 februarie 2011

Romania sub reforma. Te-ai saturat de reforma? Ce-i aia reforma?

De peste 21 de ani se fac reforme. Reforma invatamantului, reforma justitiei, reforma politiei, reforma (ne)sanatatii, reforma spagilor, a coruptilor sau mai stiu eu a caror institutii, comitete si comitii. Ne-au reformat foarte bine in toti anii astia: Ciorbea, Isarescu, Ciumara, Vacaroiu, Radu Vasile, Adrian Nastase, Dan Ioan Popescu, Micky Spaga, Agaton, Tariceanu, Crin Antonescu, Iliescu, Emil Constantinescu, Stolojan, Videanu, Blaga, Berceanu, Basescu si alti nimeni pe lume. Ce s-a ales de toate reformele lor? Praful si pulberea. Au reformat atat de bine Romania, incat locuitorii ei au luat-o la sanatoasa prin tari straine. Biata tara este umflata de atatea reforme incat nu-si mai incape in piele. Totul merge struna. Somaj nu exista, avem crestere economica cat China, romanii se plimba doar cu mercedesuri si bmw-uri, infrastructura rutiera din Romania a depasit-o pe cea din Elvetia. Ce mai!!! Totul este “la vie en rose”! Totul musteste de bine, incat ai impresia ca esti in paradis. Dar nu! Da-ti doua palme, freaca-te la ochi si revino-ti! Dupa 21 de ani de reforme somajul atinge cifre ingrijoratoare(25%-30%), cresterea economica este din cea negativa (imi place cand expertii lu` peste invitati pe la televiziuni, pomenesc de crestere negativa), sosele nu avem, dar sunt telegondole si alte exemple pe care nu mai are rost sa le pomenesc pentru ca le stim. Ni s-a acrit de atatea reforme, ca de Monica Tatoiu la televizor!!! Cand vine un nou partid la putere spune ca reformeaza tara. Vom reforma Romania, armata, justitia! Pe mama dracului! Pe tacsu`! De exemplu astia de la PDL cica vor sa reformeze statul! Care stat? Ma ia cu sughit cand aud toate astea. Toate curvele si toti impostorii s-au pus pe reformat Romania dupa modelul lor. Toate jegurile politicianiste ne-au reformat de ne-au mers fulgii. Cand se vor termina toate astea? Vom trai vreodata bine? Ca reforme s-au tot facut! Pana la urma, care-i scopul reformei? Sa traim cu 150 de euro pe luna, cand tara musteste de gaz, petrol si energie?
Reforma inseamna sa furi bine?
PS: V-ati uitat la televizor ce bine s-au reformat toti politicienii postdecembristi? Au burta, vile, masini scumpe, tarfe, bani…!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu