EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 8 februarie 2012

Traian Basescu incalca inca o data Constitutia Romaniei


A intrat in obisnuinta ca tovarasul Basescu sa faca pres Constitutia Romaniei, incalcand-o adesea. Pe acest considerent, asa-zisa opozitie poate sa-l suspende pe mult iubitul si stimatul tovaras de nadejde aflat la carma Romaniei. Zilele trecute presedintele tarii il desemna pe agentul dovedit Mossad, Razvan Mihai Ungureanu sef peste un guvern de marionete, de fapt niste pusti milionari fosti secretari de stat, fii de evrei-sovietici. Dar iata ce spune un articol din Constitutia Romaniei:
Niciun ofiter sau oficial cu functii de conducere in SERVICIILE SECRETE ale Romaniei nu are voie sa ocupe functii publice timp de 5 ani
Cum Razvan Mihai Ungureanu inca este sef al SIE(serviciul de spionaj rusesc) si prim-ministru, deducem clar ca se incalca flagrant Constitutia Romaniei.

Iata un motiv beton de suspendare al carmaciului, cel mai “iubit” fiu al poporului.
Acu-i acu` ! Acum se vede clar ca astia(politicienii) merg toti pe o mana! Ce opozitie! Ce USL!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu