EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

joi, 9 februarie 2012

Sanchi!!! Cica avem un nou guvern!


Gata! Avem inca un guvern marioneta. Lojile evreilor sovietici au decis cu 237 de voturi investirea guvernului agentului mossad Mihai Razvan Ungureanu. Intr-un Parlament aproape gol cei de la PDL, UDMR, UNPR si minoritatile nationale, altele decat cele maghiare, de parca in Romania ar exista un stat unguresc, au votat pentru o noua formula de guvern. Cum era si normal cei din asa-zisa opozitie nu s-au prezentat la vot. Sanchi! Cica sunt in greva si protesteaza prin neprezentare! Deh, asa trebuia sa arate scenariul! Dupa exercitarea votului si validarea acestuia au aparut strangerile calduroase de maini, pupaturile si felicitarile de rigoare. S-au pupat Udrea cu Anastase(!), Mihai Razvan Ungureanu cu parlamentarul traseist din Iasi co-etnicul Ciuhodaru, Raluca Turcan cu nu stiu cine, ba chiar si toanta lui Base, Eba a trimis o felicitare electronica spunand ca este intr-un orgasm multiplu cu cel mai tanar guvern postdecembrist.
Am o scarba maxima fata de un guvern ilegitim atata timp cat este plin de indivizi corupti, rupti de realitatea strazii. Basca faptul ca cei din tineretul PDL ce au fost numiti in ministere vin din lumea cluburilor de noapte, acolo unde trageau pe nas mai abitir decat o facea Adi Mutu cand juca la Chelsea.
In rest totul e ca inainte. Avem aceeasi unguri, un general in izmene cu 4 stele care incalca Constitutia Romaniei inca de la investire si niste pusti drogati baieti de-ai lui tata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu