EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

joi, 9 februarie 2012

Romania va fi noul stat Israel in Europa?


Astazi la ora 18 guvernul fratilor lui Pinochio, impreuna cu papusoiul sef au depus juramantul de credinta in fata presedintelui Romaniei. Din aceasta zi, tov.Traian Basescu a predat puterea viitorului presedinte al tarii, tov. Mihai Razvan Ungureanu, fiu de nadejde al viitorului stat Israel pe pamanturile stramosesti ale Daciei crestine. Din acest moment avem in functia de premier viitorul presedinte al unei tari vandute 100% lojilor evreilor-sovietici.
Cand am vazut transferul de putere dintre un presedinte in care odata imi pusesem mari sperante(sunt unul dintre cei 5 milioane de fraieri care l-au votat) si fiul unui evreu-sovietic, mi-a aparut in fata ochilor, ca un flash, imaginea Rusiei din urma cu 12 ani, atunci cand in noaptea de revelion a anului 1999, la presiunea unui stat strain, Boris Eltin fiind intr-o stare foarte grava din punct de vedere al sanatatii, ceda puterea lui Vladimir Putin.
Ne indreptam vertiginos catre modelul rusesc de conducere, dar si mai grav spre fondarea noului stat Israel in Romania. Din surse MAE am aflat ca deja sunt pregatite actele de identitate pentru incetatenirea catorva sute de mii de israelieni, la schimb cu datoria externa a tarii noastre. Basescu poate sa moara linistit. Si-a facut treaba foarte bine, exact cum primise ordin de la superiorii sai din loja. Nu mai are rost sa spun ca pentru afacerea "Israel in Romania" a primit 1 miliard de euro.
Parca am mai vazut acest scenariu in anii `30 ai secolului trecut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu