EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

marți, 7 februarie 2012

Mafia din armata a propus trecerea in rezerva al celui mai patriot militar roman

Cand toata Romania e tinta spre gloata sovietica aciuata pe malurile Dambovitei, de acolo de unde zic unii, cica se conduce tara, mai marii MApN il exclud pe Alexandru Gheorghe din armata.

Avocatul locotenentului Alexandru Gheorghe, Ion Panaitescu, a declarat ca tanarul locotenent a fost gasit vinovat la toate capetele de acuzare. “A fost gasit vinovat si Consiliul de Judecata a facut propunere de excludere din armata. Vom ataca aceasta decizie la Statul Major al Fortelor Aeriene, care va functiona, ca si Consiliul de Judecata, ilegal. Armata a vrut sa arate ca «Daca vrem sa facem ceva, vom face». tara noastra este toata mafiota, mai putin MApN, care este stalinist. Acum inteleg de ce toata intelectualitatea a ajuns la canal pentru ca sunt multe cozi de topor in armata. Noi ne-am facut cel mai mare rau posibil, suntem ticalosi pana in maduva oaselor. Armata are o problema si nu vrea sa o rezolve”, a spus general in rezerva av. Panaitescu.


Cand o sa inteleaga oamenii ca Armata Romana este condusa de catre fosti spioni GRU(serviciul de spionaj al armatei sovietice)?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu