EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 8 februarie 2012

Din Bamboo, la minister


Daca pana mai ieri tinerii portocalii dansau, se drogau si cateodata chiar se imbatau, ghiciti ce s-a intamplat azi? Ati intuit bine! Au ajuns ministri. Dupa ce s-au trezit din aburii alcoolului si din starea de euforie, generata de consumul de prafuri naucitoare, au luat calea ministerelor vacante. Mi-am aruncat ochii pe cv-urile juniorilor de la PDL, cei care au inlocuit ministrii guvernului Boc. Nu m-au interesat studiile si vrafurile de diplome pe care acestia le-au obtinut platind bani grei pe ele, pentru ca prosti cu patalama am vazut cu ghiotura. Amintiti-va doar de fiica presedintelui acestei tari si intelegeti din start ce vreau sa spun. Toti pretendentii la scaunele ministeriale vin din mediul bugetar, deci in principiu ar trebui sa aiba o conditie sociala destul de modesta. M-a uluit declaratia de avere a unui tinerel de 31 ani care lucreaza la stat de 6 ani, are aproape 400.000 euro in cont, 2 vile, terenuri, autoturism porche si alte acareturi stralucitoare in valoare de alte zeci de mii de euro.
Cum poti sa fii atat de pricopsit cand ai o vechime in munca de doar 6 ani? Toti lupii tineri PDL-isti au in spate niste matusi Tamara sau baietii lui tata au fost niste genii in inginerii financiare? Cum de cei de pe Wall-Street au ratat asemenea tineri de perspectiva? Va dati seama ca daca Organizatia de tineret a PDL s-ar fi implicat din timp in destinul Romaniei, astazi lumea nu ar fi traversat o criza financiara atat de crunta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu