EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

miercuri, 8 februarie 2012

Din Bamboo, la minister


Daca pana mai ieri tinerii portocalii dansau, se drogau si cateodata chiar se imbatau, ghiciti ce s-a intamplat azi? Ati intuit bine! Au ajuns ministri. Dupa ce s-au trezit din aburii alcoolului si din starea de euforie, generata de consumul de prafuri naucitoare, au luat calea ministerelor vacante. Mi-am aruncat ochii pe cv-urile juniorilor de la PDL, cei care au inlocuit ministrii guvernului Boc. Nu m-au interesat studiile si vrafurile de diplome pe care acestia le-au obtinut platind bani grei pe ele, pentru ca prosti cu patalama am vazut cu ghiotura. Amintiti-va doar de fiica presedintelui acestei tari si intelegeti din start ce vreau sa spun. Toti pretendentii la scaunele ministeriale vin din mediul bugetar, deci in principiu ar trebui sa aiba o conditie sociala destul de modesta. M-a uluit declaratia de avere a unui tinerel de 31 ani care lucreaza la stat de 6 ani, are aproape 400.000 euro in cont, 2 vile, terenuri, autoturism porche si alte acareturi stralucitoare in valoare de alte zeci de mii de euro.
Cum poti sa fii atat de pricopsit cand ai o vechime in munca de doar 6 ani? Toti lupii tineri PDL-isti au in spate niste matusi Tamara sau baietii lui tata au fost niste genii in inginerii financiare? Cum de cei de pe Wall-Street au ratat asemenea tineri de perspectiva? Va dati seama ca daca Organizatia de tineret a PDL s-ar fi implicat din timp in destinul Romaniei, astazi lumea nu ar fi traversat o criza financiara atat de crunta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu