EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 3 februarie 2012

Cateva considerente despre actuala clasa politica asa-zis romaneasca

Ma adresez celor care habar n-au pe ce lume traiesc

Dupa cum ati observat, tara noastra a fost vanduta bucata cu bucata, de catre actuala clasa politica, tuturor veneticilor. De peste 22 de ani asistam neputinciosi la distrugerea patriei noastre dragi, fara sa luam nicio atitudine.

Cine face parte din actuala clasa politica?

Esalonul 2 din PCR, cel pe care Ceausescu il daduse la o parte in anii `70 -`80, dar care totusi conducea Romania din umbra. Cat era el Ceausescu de miop, tot stia ca aceste elemente venite in Romania, calare pe tancurile sovietice in anul 1944, erau principalii dusmani ai tarii. Intre timp aceste lepadaturi au dat nastere unor copii retarzi(deh, cum altfel !!!) care dupa anii `90 au preluat din mers fraiele tarii prin minciuna si inselatorie. Vedeti cazul Mircea Geoana, Crin Antonescu, Petre Roman, Traian Basescu samd, toti sunt fii de cominternisti, acei evrei-sovietici veniti din stepele Asiei cu misiunea clara de distrugere a Romaniei. Acesti pradatori veniti din est impreuna cu altii de teapa lor din vest, mai exact din Ungaria, stapanesc cu brio aceste meleaguri fara sa-i deranjeze nimeni. Si-au construit partide(loji), servicii de informatii si intrumente mass-media cu care ne domina fara sa simtim nimic. Mimeaza democratia doar in folosul lor. Se invart intre ei din 4 in 4 ani atunci cand au loc alegeri. O data la cativa ani isi schimba denumirile partidelor pentru a le face uitate in negura istoriei sub pretextul afilierii la diferitele internationale politice. Va aduceti aminte ca in trecut PSD se numea PDSR, iar PDL era PD. Totul se schimba peste noapte pentru ca votantii acestei tari sa uite de marsaviile pe care aceste gasti politice le fac. Va dati seama ca aceste clanuri sovietice nu pot defila in viitorul lor politic cu actualele denumiri. Sunt nevoite sa le schimbe numele dupa cum lupul isi schimba parul, da naravul ba. Stim ca toate sunt chitite doar pe distrugere. Petrom, BCR, Sidex, ComTim si alte asa-zise gauri negre care aduceau la bugetul tarii multe miliarde de lei au fost vandute, politicienii romani(sovietici) invinovatind capusele din sistemul creat tocmai de ei. A fost scuza cea mai pertinenta pentru a instraina industria romaneasca. Simplu si eficient.

Cu ce se ocupa actuala guvernare asa-zis de dreapta!

Evident cu ce s-au indeletnicit si predecesorii lor, ca doar sunt din aceeasi caruta venita din stepele Asiei. Dupa ce au indatorat cetatenii acestei tari tuturor bancilor straine cu aproximativ 80 miliarde euro in doar 4 ani, au instrainat Alro Slatina compatriotilor rusi, se pregatesc sa vanda si Centrala Atomo-Electrica de la Cernavoda, hidrocentralele, zacamintele de aur(aurul romanesc este cel mai pur din lume) si cele de cupru, ultimele procente din resursele de petrol si gaz care ne-au mai ramas din Petrom si alte asemenea bogatii, cu ajutorul carora supravietuim si din care platim ceva din salariile bugetarilor acestei tari.

Asta este actuala clasa politica, pusa doar pe jaf, distrugere si exterminare. Pacat ca noi le dam girul o data la 4 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu