EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

miercuri, 8 februarie 2012

Andreea Paul Vass a ramas fara nas


Cand am auzit ca Andreea Paul Vass, fosta consiliera a ex-premierului Emil Boc pe teme economice este avansata in functia de ministresa a economiei, nu mi-a venit sa cred. M-am intrebat cum de este posibil ca acesta tupeista lipsita de bun simt sa ajunga intr-o functie atat de inalta. Evident ca mi-am dat si un raspuns. Este normal ca nepoata unei evreice sovietice, prietena la catarama cu Ana Pauker(nascuta Hanna Rabinsohn) sa avanseze fara nicio problema intr-un mediu politic corupt. Ca doar sovieticii au preluat din mers fraiele politicii romanesti dupa revolutia din decembrie 1989!

Dar ce sa vezi! Toapa blonda, zisa si proasta de fier, a luat teapa fiind in incompatibilitate sa-si exercite functia. Degeaba se sparge in figuri pe toate blogurile ca prietenii ei din politica si-ar fi dorit-o ministra economiei! Nimeni nu a vrut-o in aceasta functie. Oamenii stiu ce stiu. Acum va avea timp sa mai faca inca un copil si sa-l alapteze fara sa mai dea fuga acasa in pauzele de masa de la guvern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu