EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 15 martie 2011

Socant! Stavarache cocheteaza cu Noua Dreapta!?

Romeo Stavarache este dorit de liderii Noii Drepte! Reprezentantii extremei drepte afirma ca exista posibilitatea ca primarul Bacaului sa intre in Partidul Nationalist pe care acestia il vor infiinta in curand. Mihai Tuburlui afirma ca Romeo Stavarache, prin discursurile sale si actiunile sale, are profilul perfect pentru partidul care se va infiinta. In plus, acestia se lauda ca in municipiul Bacau dar si in Neamt (unde primar este pitorescul Gheorghe Stefan, zis Pinalti)s- au strans cele mai multe voturi din Moldova. Reprezentantii miscarii mai spun ca ascensiunea noii drepte are o stransa legatura cu saracirea abrupta a populatiei din ultimii ani.

„Romeo Stavarache are 100% profilul Noii Drepte”

„Este 100% adevarat. Romeo Stavarache cauta acum un partid veritabil de dreapta, fiind nemultumit de Uniunea Social Liberala (USL). Dealtfel, primarul Bacaului si-a exprimat nemultumirea fata de o alianta cu stanga politica. In jurul lui mai sunt si altii care sunt dezamagiti si cauta un partid autentic de dreapta, cum va fi Partidul Nationalist. Apreciem ca pana la 30 iunie, cel tarziu, vom inregistra partidul la Tribunalul Bucuresti, apoi ii vom face domnului Stavarache o propunere, pe care credem ca o va accepta!”, ne-a declarat Mihai Tuburlui, liderul regional al Noii Drepte. Reprezentantii organizatiei afirma ca au analizat discursul si actiunile primarului bacauan, care se potrivesc idealurilor si credintelor lor. De mentionat, ca Romeo Stavarache a luat deseori decizii imprevizibile in politica. In 2004, desi a iesit primar pe listele Partidului Umanist Roman (PUR), care l-a sprijinit logistic si financiar, a trecut cu jumatate de organizatie in Partidul National Liberal Bacau. Ulterior, din cauza capitalului electoral castigat din pozitia de primar, a fost impus de la centru ca lider al organizatiei judetene.

A evitat sa ne raspunda direct!

Romeo Stavarache nu a dezmintit direct propunerea extremistilor de dreapta si a preferat sa ne raspunda la aceasta problema politica prin intermediul purtatorului de cuvant al Primariei Bacau, Ionut Tomescu: „Cineva doreste sa-si faca publicitate. Nu exista din partea domnului Stavarache nici cea mai mica intentie de a pleca spre acesti oameni. Nici nu stiu cine sunt, partid sau organizatie?!”

Mihai Tuburlui are semnale mai vechi despre Stavarache

Afirmatia lui Mihai Tuburlui este sustinuta si de un articol aparut pe http://www.alfanews.ro/ . : „Responsabil pe cele cinci judete din nordul Moldovei (Bacau, Neamt, Suceava, Botosani, Iasi) este Mihai Tuburlui. El a facut o scurta radiografie a zonelor sale: “Cel mai slab stam in Botosani si in Suceava, unde nu avem decât câte 100 de semnaturi. Acestea sunt regiuni care nu au rezonat niciodata cu mesajul nostru, dar asta nu inseamna ca ne lasam pagubasi. Pe de alta parte, in Bacau avem jumatate din ele strânse si in Neamt 700. Cel mai bine stam in Iasi unde am terminat acest proces. (…). Detin unele semnale ca domnul Stavarache (primarul Bacaului – n.red.) s-ar gândi serios la trecerea lui intr-un partid adevarat de dreapta, nemultumit fiind de pozitia in care este pus de noile circumstante „, se arata intr-un articol postat pe alfanews.

SURSA: http//www.ziaruldegarda.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu