EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

marți, 14 septembrie 2010

Capul plecat, sabia nu-l taie, dar il face sa pasca iarba!

"Capul plecat, sabia nu-l taie"! Asa zice o vorba veche romaneasca! Plecand de la acest proverb perpetuat in constiintele noastre de catre cei ce vor ca romanii sa fie incontinuu niste slugi umile ale conducatorilor, completez cu: "dar il face sa pasca iarba", rezultand o noua zicala mult mai valabila zilelor noastre de genul:"Capul plecat, sabia nu-l taie, dar il face sa pasca iarba"! Cam asta se intampla cu romanii de peste 20 de ani. Un vers dintr-un cantec de-al lui Tudor Gheorghe spune ca Romania este "tara oilor si-a painii". Asta din punct de vedere metaforic! In traducere libera ar suna ca Romania este o tara bogata, dar plina de prosti. Din impletirea celor doua ziceri pe care le-am enuntat mai sus putem lesne constata, fara ca cineva sa se supere, ca romanii sunt ca oile calare pe comoara. Oile isi vad linistite de pascut, iar ciobanii(apar din 5 in 5 ani) cum ar fi normal, ar trebui sa se indeletnicesca cu oieritul. Din pacate, acestia s-au ocupat pana acum de alte meserii. In loc sa duca oile pe campiile manoase, le-au cocotat pe stanci, spre sinucidere, fiind din punctul asta de vedere niste calai. Intre timp, in decursul celor peste 20 de ani de cand marea bulibaseala s-a instaurat pe aceste plaiuri, o haita de lupi sfasie intruna turma de oi. Nu sunt multi, dar au putere. Cine sunt lupii? 5 la numar, cat degetele de la o mana, provenind de la o lupoica mai mare. Mama lor PCR, a fatat 5 pui. Puii PSD si cu cel PDL sunt mai marisori pentru ca au fost mai lacomi. Intotdeauna au fost primii la mancare. Ceilalti 3 pui, UDMR, PNL si UNPR sunt mai anemici din simplu motiv ca acestia s-au hranit doar cu resturile ramase de la cei doi pui mai ortomani. Oricum toti au participat la sfasierea turmei. Turma care pe parcursul celor peste 20 de ani de cand s-au schimbat pastorii, a fost decimata pierzand 20% din efective. Din 23.500.000 de romani, astazi mai vietuiesc pe aceste pamanturi doar vreo 18.000.000(oficial 21.500.000). Pana unde se va merge? Vor ramane lupii singuri si de vor manca intre ei? Cu siguranta asta este raspunsul corect. Dar pana atunci ce facem? Stam ca oile cu capul plecat?

8 comentarii:

 1. Bravo, caci eu am scris mereu da, nu ma ia in seama nimeni! Salutari Nationaliste !
  Odorica

  RăspundețiȘtergere
 2. Am revenit sa spun ca am copilarit la Piatra Neamt, pe strada Bicazului care se chema cind eram mica, (1953) Stalin, apoi Lenin si pe urma Bicazului. Casa unchilor mei era dupa biserica si pina in casuta mica a Sidoniei.
  Inca odata Salutari Nationaliste !!! Odorica

  RăspundețiȘtergere
 3. Revin a treia oara sa-ti spun ca am vorbit de Sidonia Hogas.
  Te intreb daca pot sa pun si eu linkul blogiului tau la blogurile mele(10).
  odorica.ion@gmail.com/

  RăspundețiȘtergere
 4. Am uitat sa te intreb daca, pot lua vre-un articol de al tau, sa il pun pe blogurile mele mentionind sursa, adica pun linkul tau. Ce zici pot? Ca ai vazut ca mai pun, de la cei care mi-au acordat perminiunea, adica toti pe care i-am intrebat.
  Odorica

  RăspundețiȘtergere
 5. Veneam sa vad ce zici. Miine iau. Salut !

  RăspundețiȘtergere