EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 29 noiembrie 2019

Mugur Cozmanciuc, un SRI-ist în fruntea PNL Neamț

Habemus dottore!
Pentru că sri-iştii pe bune, ăia pe care îi ştie tot blocul nu au timp de doctorate trăind ca fraierii doar din leafă şi ceva mişmaşuri era obligatoriu să apară la suprafață tagma acoperiților din rețeaua controlată de George Soros. Un fel de idioți utili. Iar în România sunt câtă frunză, câtă iarbă. Unul dintre aceştia are nume:

Nume: Cozmanciuc
Prenume: Corneliu-Mugurel
Mugur Cozmanciuc, că aşa e cunoscut în presa locală este şeful găştii PNL Neamț, o adunătură de interlopi ce fură mai abitir cu mâna dreaptă. Aşa este în politica românească care, ştim bine, este împărțită de sistem în două gloate: una în care reprezentanții ei fură bine cu mâna stângă, adică psd-iştii şi o alta care cică ar fi de dreapta, pnl-iştii. Mugur Cozmanciuc este teoretic de dreapta, că asta este linia politică a PNL, practic, de stânga, lucrând toată viața la stat. Şi ca orice lucrător la stat obişnuit să alerge după privilegii şi căruia îi place să trăiască din munca altora îi lipsea doctoratul. Adică, un plus la salariu de vreo 500 de euro lunar. Că aşa e cu tipii mai puțin mobilați, dar plini de ifose!
 Foto sus: Cozmanciuc şi Ionel Arsene-şeful găştii PSD
În această fotografie: Cozmanciuc şi şeful hoților din PDL(PNL) Piatra Neamț, dar şi tăietor de panglici tricolore la wc-uri, Dragoş Chitic

"Loser" cu stea în frunte
Până aici am înțeles ce se întâmplă, dar ce te faci când un individ, fost cadru militar, deci parte a NATO, cum este acest Mugur Cozmanciuc are un doctorat obținut la Academia SRI? Adică, pe scurt este şi slujitor al SRI, başca ditamai doctorul! Să vă mai spun că este şi mason asta ca tabloul să fie complet?

Doar prin decembrie '89 ce mai vedeam astfel de specimene din fosta direcție a 4-a a securității ghidonați de Moscova ce umblau cu două uniforme pe ei. Fix cei care ne țineau în frig, foame, întuneric, minciună şi teroare.
Uşor, uşor vedem un PNL reKaGheBizat, cu indivizi vai mama lor(fii şi nepoți) ce până în decembrie 1989 erau turnători ai rețelei KGB, convertiți astăzi în sorosişti făcători de "democrație", în fapt doar nişte globalişti stângişti.


Această informație nu o să apară în presa locală pietreană pentru că...ştiți voi de ce!