EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Operatiunea 7 aprilie - Sergiu Lascu, unul dintre coordonatorii grupurilor diversioniste

http://www.youtube.com/watch?v=IulryyDw2Gc In primele secunde ale acestui filmulet se poate observa cum Sergiu Lascu scoate din buzunarul interior al hainei o statie de emisie-receptie marca Motorola. Dealtfel cu astfel de instrumente de comunicatie, fix aceeasi marca sunt dotati toti angajatii Ministerului Afacerilor Interne din R.Moldova. Aceasta a fost folosita pentru a coordona grupul de diversionisti(nazisti-Liga Tineretului Rus) care aveau misiunea de a implica Romania intr-un scenariu destul de periculos.  

2 comentarii:

  1. implicarea Moscovei si a Tiraspolului(echipe de tineret a lui DIMITRI SOIN,seful de tineret al lui smirnov cautat de INTERPOL pentru crime in Italia)in evenimentele din 7 aprilie 2009 este evidenta.

    Masini,dubite cu numere de Tiraspol la Chisinau.Autocare din Tiraspol.

    Transnistria se certasera foarte urat cu Voronin,din cauza mai multor neintelegeri si conflicte inclusiv economice.Nu stia in MOLDOVA care e mai tare-smirnov sau voronin in fata Moscvovei,era o concurenta puternica.

    In Basarabia SIS este structura care are orientari mai degraba spre est decat spre vest,desi nu-i exclus sa fie si patrioti romani in acest sistem.

    Pe de alta parte,in 1992 zece mii de romani patrioti basarabeni s-au luat de gat cu rusii criminali ai lui igor smirnov,trimisi de Moscova,eliberati din penitenciare-cei mai mari criminali,si trimisi pe front in Transnistria,din toata Rusia-Petersburg,Samara,Omsk si alte orase si puscarii.

    Ei bine,macelul din 1992 nu se uita.Si totusi azi mai traiesc 2000 de veterani de razboi romani patrioti in Basarabia contra lui smirnov.

    Ei bine,acestia ar trebui platiti de serviciile secrete romanesti si angajati cu carte de munca,pentru a face Unirea cu Romania.

    Singura forta pro-Romania este forta veteranilor de razboi din 1992,si supravietuitorii GULAG-ului sovietic,insa acestia sunt si foarte putini si batrani.

    Si mai e ceva.Patriotismul nu este de vanzare.

    PSS: foarte multi ,,unionisti,, cu Romania sunt de fapt agenti fosti KGB,sau actuali SIS ori FSB ori Tiraspol.

    Ei vor sa faca spionaj impotriva Romaniei dandu-se unionisti.Ei ar fi primii care odata uniti cu Romania ar arunca in aer toate bazele militare NATO,americane,romane,din Romania,Deveselu,Cincu,Babadag si altele.

    Adevaratii unionisti cu Romania sunt mai putini cunoscuti.Adevaratii unionisti cu Romania sunt marginalizati,dar va veni si vremea Basarabiei!

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca lumea la Chisinau s-a saturat de asiatici si mongoli,si regimul lor de teroare impotriva umanitatii venit din EST!

    http://gebeleizis-tv.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere