EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 4 iunie 2016

De ce NU votez

Să ne readucem aminte

O mână de securiști cu rădăcini în KGB și GRU pun la cale evenimentele din decembrie 1989, diversiune în urma căreia sunt ucise peste 1.100 de persoane.
Poate ați uitat, dar ăsta este începutul! Nici acum, după 26 de ani nu se cunosc călăii acelor vremuri. Mă rog, nu vor unii, însă mulți dintre noi îi știm!
Eșaloanele 2 și 3 ale Partidului Comunist preiau din mers toate funcțiile publice, confiscând orașele țării.
Securitatea se "reformează" în SRI, SIE, DIPI, SPP, STS, DIA, Jandarmeria Română samd, apărând o puzderie de găști care pun umărul la construcția noii orânduiri. Se recrutează rudele și prietenii celor din instituțiile mai sus menționate. Se infestează toate mediile sociale. Economia, de asemenea. Se înființează partide politice, unele istorice, altele preistorice, unele de stânga, altele de dreapta. Apar ca ciupercile o serie de ong-uri, multe dintre ele aripi și aripioare ale partidelor, plătite de la buget sau din nu știu ce surse extra, dar care în final tot din banul public se finanțează.
Apar organe de presă și pseudo-jurnaliști retribuiți prin diferite metode tot din bugetul nostru. Se construiesc universități fantomă, acreditate sau nu, care să-i ajute pe angajații din instituțiile publice(rudele celor din eșaloanele 2 și 3 ale PCR) să rămână în funcții. Se simulează democrația.

Unii securiști se retrag din activitate și oficial nu mai fac parte din sistem, un fel de reformare de ochii lumii.  Rețele de ciripitori pe care le aveau sub stăpânire țipă după bani. Cu ajutorul unor rude administrează din spate diferite srl-uri ce au contracte cu statul dând de mâncare tuturor. Știți voi: pavele, borduri, panseluțe, mobilier, termopane  achiziționate la de 10 ori prețul pieței. Alți securiști-pensionari formează noi partide politice(UNPR) făcând diferite jocuri, toate în folosul lor.

Despre cei care sunt încă activi, coordonează traficul de droguri(vezi cazul Condrea-droguri de sinteză aduse din China prin R.Moldova, destinate industriei farmaceutice din Germania), traficul de armament(afacerea Țigareta 1, 2, 3 samd), traficul de carne vie, desfășoară afaceri imobiliare și mai fac un ban peste salariu, nu mai pomenesc. Îi știe o lume întreagă.
Apropo: Johannis a ajuns la Cotroceni finanțat fiind de traficanții de droguri.
Băsescu a fost numit președinte al României cu ajutorul banilor traficanților de armament.

Paranteză
(La nr.5 pe strada unde locuiesc stătea o bătrână. La un moment dat aceasta dispare la un azil de bătrâni. După câțiva ani moare lăsând proprietatea de izbeliște. Nu are copii și niciun fel de moștenitori. La primărie rămân câteva datorii rezultate în urma impozitelor pe casă și teren neplătite. Primarul Ghe. Ștefan scoate totul la vânzare. Casa și terenul ajung la un ofițer din cadrul SRI Neamț. Acesta le dă unor rude de ale sale, ciripitori, care toarnă tot ce se întâmplă la noi pe stradă. El, spanchi de un ochi, bolnav psihic, băgător de seamă, ea, femeie de serviciu la Casa Corpului Didactic, bugetară care se duce la lucru o dată pe săptămână, dar este pontată în fiecare zi.
Într-o zi aceasta îmi spuse:
"Țuburlui, de nu îți plătești amenzile de la primărie?"
Eu:
Dar ce', nu mai au băieții bani să vă achite turnătoriile?)

Închid paranteza.

Șabloane ale băieților de sistem propagate cu ajutorul mass-mediei 
"Nu votezi, nu contezi!"
"Nu lăsa pe altul să decidă în locul tău!"
"Ești stăpânul votului tău, votează!"
"Ieși la vot! Votul tău contează!"
"Dacă nu ieși la vot câștigă PSD!"
"Votul vostru, viitorul nostru!"
"Votezi pentru viitorul tău!"
"Vrei schimbare? Votează!"
"Nu votezi, nu eşti cetățean!"
Sunt doar câteva exemple. Le auziți în aceste zile la toate posturile radio-tv. Toate sunt niște baliverne menite să te păcălească.

Votul, o aflare în treabă
Însă, iată buba cea mai mare a alegerilor: mortul. Mortul care, culmea, votează! Și nu este doar unul. Sunt vreo 3 milioane și ceva.
Gândiți un pic.
INS(Institutul Național de Statistică) precizează că ar exista 18.300.000 de alegători la o populație de sub 19.000.000 de locuitori, conform ultimului recensământ desfășurat în anul 2011, nevalidat încă de Parlamentul României. De asemenea, aceeași instituție ne spune că în țara noastră sunt 3.800.000 de copii.
Oamenii sistemului sunt disperați și se dau de ceasul morții îndemnându-te la vot. De ce? Ca să acopere prin prezența ta numărul morților. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Și asta se întâmplă într-un singur tur, că așa au vrut atât cei de la PSD-UNPR cât și cei de la PNL sau mai știu eu ce găști.
Deh, democrație!

De ce să merg la vot?


PS:
E clar pentru toată lumea că am depășit de mult clasica întrebare a cetățeanului turmentat din schițele lui nenea Iancu, "Eu cu cine votez?"











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu