EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 13 martie 2013

Sergiu Lașcu și LEXFATI SRL


Liderul Mișcării National Creștine din R. Moldova s-a transformat peste noapte din mare nazist, membru al Ligii Tineretului Rus in aprig legionar afiliat Organizației Noua Dreaptă din Romania. Adică, dintr-un stângist convins cu idei national-socialiste intr-un impătimit al principiilor de dreapta. Uau, ce transformare radicală!

Banii, bată-i vina!
Sergiu Lașcu, pardon, Serghei Lașcu, că ăsta este numele său corect din actul de identitate, trebuia să lupte pentru cauza unionismului(evident…după model rusesc), dar nu gratis, ci pe bani. Așa că, ce s-a gândit impricinatul, sfătuit fiind de unul dintre liderii Noii Drepte de la București? Hai să punem la punct o afacere! Zis și făcut.
Serghei Lașcu inființează o societate comercială in R.Moldova ce trebuie să aibă drept scop atragerea banilor posibililor clienți germani. Cum? Simplu. Iată rețeta: se clonează “Pagini Aurii” din Germania, se mimează că ar fi catalogul oficial al firmelor nemțești si gata afacerea. Serghei stă la pescuit de firme germane care vor să apară in “Pagini Aurii” oferind un contract standard semnat pe 3 ani prin care neamțul se obligă să-i verse in contul de la Chișinău numai puțin de 960 de euro/an. Pe scurt, iată cum stă treaba:
Sunteți cetățean german, locuiți in Germania și administrați o afacere. In lumea intreprinzatorilor dacă nu exiști in acel catalog al oamenilor de afaceri(Pagini Aurii) inseamnă că ești nimeni. Trebuie să te inregistrezi in acel “Pagini Aurii” pentru a te face cunoscut. Cauți pe net “Pagini Aurii”, te inregistrezi, depui o taxă si asta-i tot. Doar că, germanul-internaut care nu este atent la detalii va da peste un site “Pagini Aurii” clonat de un cetățean al R.Moldova, pe nume Serghei Lașcu. 960 de euro rade dintr-un click marele nostru unionist! Deh, afaceri rusești făcute cu concursul celor din servicii si când afirm asta mă gândesc la SIS-SIE. Prietenii știu de ce!

Clona “Pagini Aurii” Germania a făcut deja primele victime
Datorită legislației destul de greoaie, a taxelor, cheltuielilor cu avocații și faptului că R.Moldova este o țară extra-comunitară, cetățenii germani excrocați se lasă lehamite in a-l da in judecată pe Serghei Lașcu, administratorul firmei “LEXFATI SRL”. Totusi, iată unul care a fost excrocat de 3.427,20 Euro: http://www.kanzlei-thomas-meier.de/warnung-vor-branchenbuch-der-region Un alt exemplu aici: http://www.suedkurier.de/region/kreis-konstanz/konstanz/Dubiose-Firma-will-2880-Euro-fuer-Eintrag;art372448,5682958

Vă intrebați probabil de ce marele nostru unionist a creat pe internet o clonă “Pagini Aurii Germania” și nu una  “Pagini Aurii Franța” sau “Pagini Aurii Italia”? Răspunsul e la București. Sven Moritz(evreu-german), adevăratul conducător al Organizației Noua Dreaptă, aflat in spatele cortinei “naționaliștilor” e vinovat. Acesta este de fapt capul rețelei. El este părintele clonei. Cu ajutorul angajaților firmei sale, "Conscendo Marketing", specializată in SEO(optimizare siteuri) a creat clona "Pagini Aurii Germania". Serghei Lașcu e doar un pion folosit in incasarea banilor proveniți din excrocherii. Dacă Noua Dreaptă ar fi avut un francez la conducere, sigur ar fi apărut o clonă a “Pagini Aurii” din Franța. 

Incurcate-s căile legionarismului!

Intr-o discuție telefonică avută cu Tudor Ionescu in ziua de revelion a anului trecut, in care-i explicam excrocheriile lui Serghei Lașcu, acesta mi-a replicat: "Mihai, tu n-ai incredere in camarazii tăi?"
Fără cuvinte!

PS: dați o căutare pe GOOGLE. Tastați LEXFATI.

Alte dezvaluiri despre implicarea lui Serghei(Sergiu) Lascu in alte cotcarii aici: http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/03/in-aceasta-fotografie-se-poate-lesne.html

Aici puteti vizualiza fotografii cu sotia si amanta lui Serghei Lascu: http://tuburluimihai.blogspot.ro/2013/03/noua-dreapta-si-rusinea-membrilor-sai_24.html

5 comentarii:

  1. fratele meu,eu nu inteleg care-i treaba cu afacerea asta.

    Noi suntem in razboi cibernetic,si ca cineva face ceva sa atraga bani in Basarabia,foarte bine face,prin ce mijloace e problema lui.

    Eu stiu ca dumneata esti o persoana de buna-credinta,imi dau seama din ce scrii si ce faci.Ar fi bine sa facem afaceri impreuna,si nu sa ne criticam unii pe altii.

    Faptul ca Lascu ar fi si rus la origine nu ma supara cu absolut nimic.In Basarabia romanii sunt amestecati cu rusii si ucrainenii,nu-i un secret,si asta din nou nu ma supara cu nimic.Pentru ca toate aceste popoare sunt ortodoxe,si persoanele trebuie judecata in functie de faptele lor.

    Mai exact,este vorba de SUPRAVIETUIREA basarabenilor,care la salar de 50 euro lunar,sunt muritori de foame.Ei au dreptul sa se descurce,la fel cum si noi avem dreptul sa ne IMBOGATIM!

    eu vreau nu doar eu sa ma imbogatesc,ci si dumneata! si Sergiu Lascu si Tudor Ionescu si Florin Dobrescu si toti oamenii de buna-credinta.

    Sa faceti SITE-uri impreuna,afaceri,si sa prosperati.Asta va doresc! Doamne ajuta!

    https://nicador.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. parca te pupai cu Lascu ..te-a taiat de pe stat si a cum gata e acru? o sa ramai singur singur singur ......

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai nicadoare iar improstii cu cacat.Florin Dobrescu nici macar nu stie ce e aia munca,traieste ca parazitul pe spatele cotizantilor.Despre kgb-ul lui Lascu se stia de ani de zile.Eu primisem informatie de la fosta grupare ND MOLDOVA.IoneSECU s-a destramat de toata ND Moldova pentru ca aia(adevaratii patrioti) nu au vrut sa faca pe plac lui ioneSECU si securitatii.

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ca mi-ai zis ca are Lascu firma,ca bagam de o afacere intre Anglia si Moldova. In Moldova va sosi curand concernul Bosch,si magazinul britanic Tesco.
    Ne mutam cu totii in Republica Moldova.Asa cum nemtii dupa 1990 ca o datorie morala s-au mutat cu totii in estul german,cumparand case si pamanturi acolo,pentru a-i ridica pe fratii oropsiti de istorie.

    RăspundețiȘtergere