EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 12 decembrie 2012

Avem cu ce. Sa inceapa spectacolul


S-au terminat alegerile parlamentare si am scapat de dejectiile pe care politicianistii nostri le deversau peste tot prin tara. De cateva zile am observat ca Parlamentul nostru s-a marit cu 117 “alesi” ai neamului. Sa intri cu 14 procente in camera deputatilor, de pe locul al 3-lea in colegiu, nu mi se pare chiar foarte democratic, dar daca asta este legea facuta tocmai in favoarea dusmanilor nostri interni, ce mai putem comenta acum?
De la referendumul organizat de clica politicianista ce ne promitea ca in viitor Parlamentul Romaniei va fi reprezentat de 300 de oameni, iata am ajuns ca astazi acestia sa fie intr-un numar aproape dublu. Cica intrecem din acest punct de vedere tari precum Marea Britanie, Polonia, SUA sau Germania care au o populatie cu mult mai numeroasa ca a noastra.

Tov. Ponta ne-a prostit in fata ca bugetul alocat Parlamentului nu va creste, dar economistii spun cu totul altceva. Se vor cheltui in plus cu peste 700 de mii de euro pe luna.
Ganditi-va un pic: parcul auto se va mari din start cu inca 117 autoturisme. Cazarea, masa, birourile parlamentare din teritoriu, soferii, telefoanele mobile, laptopurile, tabletele, fotoliile din piele, cartelele electronice de vot si dispozitivele acestora, secretarele, consilierii si alti angajati, toate acestea vor mari bugetul alocat din banii nostri. Povestea cu mentinerea actualelor cheltuieli e doar o snoava de adormit copii de gradinita. Nu mai spun ca numarul ministerelor se va mari cu inca doua sau trei. Alte cheltuieli in plus si acolo!

Intrebarea esentiala e de unde vor gasi parlamentarii nostri banii necesari acestor noi cheltuieli, daca nu din marirea taxelor si impozitelor ? Umbla un zvon prin Romania ca incepand cu 1 ianuarie 2013 toate taxele si impozitele vor fi majorate cu 16%. Se pare ca vom incepe cu stangul noul an si ca vom asista la inca un val de proteste de strada. Suntem tot mai aproape de dezintegrarea Romaniei, iar clasa politica va fi folosita in acest scop.

Sa vedeti de acum scandaluri si certuri politice! E ca in natura: pe ramurile unui copac nu incap mai multe pasari decat cele care sunt acolo. Daca apare una care vrea sa poposeasca pe una dintre ramurele, celelalte o vor alunga. Si cand te gandesti ca in copacul nostru vor fi in plus cu 117 pasari de prada!

P.S. pentru cei ce nu inteleg: in mica mea povestioara, copacul reprezinta Parlamentul, ramurile sunt interesele economice ale unor grupuri financiare oculte, iar pasarile…ati inteles bine cine sunt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu