EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 14 martie 2012

Dan Diaconescu, de la televiziune la politica


Intr-una din zilele acestei saptamani m-am deplasat intr-o comuna nemteana, la invitatia unui prieten de-al meu, care a insistat sa ma intalnesc cu cativa oameni ce simpatizeaza doctrina legionara. Am discutat cu acestia ore intregi despre ce ar trebui facut in tara noastra, pentru ca locuitorii ei sa o duca mai bine. Intr-un final ne-am despartit camaradereste si m-am intors la Piatra Neamt. Pe drum am oprit la prima crasma ce mi-a iesit in cale pentru a urmari pulsul comunei respective. Toata lumea stie ca vocea satului se face auzita cel mai bine la bodega. Acolo se prinde cel mai bun radio-sant si va recomand ca de fiecare data cand aveti ocazia sa mergeti intr-o comuna, sa nu ratati ocazia de a intra intr-unul din multele birturi de acolo. Am comandat o apa si m-am asezat linistit la o masa. Inauntru erau in jur de 10-12 persoane care isi luau tainul. Discutau de una, de alta, dar ce mi-a atras atentia este ca la un moment dat au dat-o in politica. Am fost ochi si urechi cand am auzit ca oamenii satului au inceput sa faca politica. Toti ziceau ca Partidul Poporului lui Dan Diaconescu are cele mai multe sanse de castig la viitoarele alegeri locale ce se vor desfasura in luna iunie a acestui an. Dan Diaconescu in sus, Dan Diaconescu in jos. Dan Diaconescu e cel mai cinstit, Dan Diaconescu e cel mai iubit. Nu m-am luat in gura cu “parerologii” de serviciu care isi luau adalmasul in crasma respectiva, dar am ramas uluit ce poate sa faca televizorul din om.

Cine este Dan Diaconescu?
Nu vreau sa supar pe nimeni, dar acest individ este fiul unui evreu-sovietic si al unei mame cu origini tiganesti, deci dupa mama este etnic tigan. Vorbim aici strict de originea etnica a lui Dan Diaconescu fara a face vreo aluzie de ordin rasist. Inca de la inceput vreau sa mentionez faptul ca nu am nimic nici cu tiganii, nici cu evreii, nici cu unii, nici cu altii. Scriu doar adevarul, indiferent de consecinte.

Cine este tatal lui Dan Diaconescu?
In anul 1989, in Romania existau inregistrati in bazele serviciilor de spionaj sovietice 10.000 de spioni GRU care activau in cadrul tuturor unitatilor militare romanesti. Cine erau acesti spioni? Aproape toti comandantii si ofiterii cu functii de raspundere aflati in Armata Romana. Unul dintre acesti spioni care lucrau pentru serviciile de spionaj ale fostei URSS era chiar tatal lui Dan Diaconescu, Nicolae Diaconescu.
Nicolae Diaconescu, maior de armata care in trecut a fost comandantul unitatii militare de aviatie de la Deveselu, aflata la 5km de Caracal. Imediat dupa cutremurul din 1977 a fost trecut in rezerva cu gradul de locotenent-colonel. Unitatea militara de la Deveselu a fost contruita de sovietici in anul 1952. Marea majoritate a cadrelor militare din acea perioada erau slugile sovieticilor din Romania si ascultau de ordinele venite de la tatucul dinspre rasarit. Nu trebuie sa fii specialist in istorie ca sa-ti dai seama ca tatal lui Dan Diaconescu a fost, este si va ramane unealta evreilor-ucraineni in Romania.

Stim ca in Romania, contrar literei Constitutiei, exista partide organizate strict pe criterii etnice. De exemplu, etnicii maghiari au deja 3 partide, de fapt doua partide si o asociatie(UDMR) si asta doar pentru ca ei reprezinta cea mai numeroasa comunitate conlocuitoare din tara noastra. Din punct de vedere numeric ungurii din Romania se afla pe locul 1. Cum pe locul al 2-lea se zice ca s-ar afla comunitatea tiganeasca, asta pentru ca asa spun statisticile realizate de catre specialistii lui peste, era normal si firesc sa apara si un partid tiganesc care sa le reprezinte interesele. Cum tiganii sunt mai bine integrati in randurile romanilor prin acele casatorii mixte, acestia nu au avut niciodata pretentii politice, asta din lipsa de cultura politica. Dar ce si-au spus liderii lor, la indemnul unor loji evreiesti-ucrainiene? Hai sa-i destructuram si mai bine pe romani, prin infiintarea unui partid tiganesc. Cum aceasta formula tiganeasca nu putea prinde contur in Romania decat printr-o facatura, iata ca s-a infiintat Partidul Poporului lui Dan Diaconescu sau mai pe intelesul tuturor, Partidul Imbecililor lui Dan Diaconescu. Astfel tiganii ii copiaza pe evreii-sovietici si initiaza acest proiect politic cu mana romaneasca. In morisca acestui PP-DD au intrat o serie de oameni lipsiti de cele mai elementare cunostinte despre lumea in care traiesc. Dan Diaconescu este exponentul grupurilor infractionale tiganesti, platit cu bani grei de catre lumea evreiasca de sorginte ucrainiana. Pentru cine nu stie, in spatele afacerilor lui Dan Diaconescu se afla un mare oligarh ucrainian.

Partidul Poporului lui Dan Diaconescu este creat special pentru a atrage de partea lui toata etnia din care acesta face parte. Ce daca in aceasta hora tiganeasca se prind si romanii? Pana la urma sunt bune si leprele romanesti la ceva. Daca tot exista 3 formatiuni politice unguresti, de ce n-ar fi si una tiganeasca? Asa ca, pentru cine nu a inteles inca pe ce lume traieste, PP-DD este de fapt Partidul Tiganilor din Romania.

2 comentarii:

  1. E un individ dubios acest DD, dar face niste emisiuni foarte bune noaptea.

    RăspundețiȘtergere
  2. aveti dreptate frate Tuburlui.In spatele(complectez) lui Dan Vrajitorescu se afla si americani de la DEVESELU de laga caral(a nu confunda cu CARACAS din venezuela).

    Dan PURADELescu OTV Elodia,vinde produse jidovesti ale lui HAIMOVICI,care sunt o escrocherie curata.Ia de la farmacie argila,tinctura ieftina si altele-si le vinde ca ,,medicament miraculos,, pe un pret astronomic.

    In spatele lui Vrajitoescu se afla si Elodia,si Nasa si Planeta Luminii,de a facut audienta din nimic.

    El si Marius Tuca Shou.

    Plus sa vorbim despre Puradelescu?el a fost cumparat de ELAN SWARTZENBERG,cu tot cu papuci,acest jidan este din israel,si e omul luiBASESCU.

    De fapt OTV a fost cumparat de Sorin Ovidiu Vantu pe 20 milioane euro,si VAntu a fost cumparat de acest jidan de mai sus,e prea lung numele sa-l scriu.

    OTV la pachet cu REALITATEA MEDIA REALITATEA TV MONEY CHANELL si altele.

    Dupa ce OTV a facut 2 milioane euro gaura la bugetul de stat,de la atatea amenzi la CNA, DAN PURADELESCU s-a mutat la ROMANIA TV ,la sebastian ghita,care e TOT OMUL LUI BASESCU ca si ELAN SWARTZNEBERG,nu e exclus ca la RTV sa aiba si el ceva actiuni.

    Asadar sa nu te miri ca legionarii sunt boicotati,daca jidanii conduc presa,serviciile,guvernul si Parlamentul.Plus NILS SMECHER de la ANTENA 3, ciutacu e tot jidan,a recunoscut-o,injura la greu, mare ,,jurnalist,,

    Din zona Moldovei, din Botosani e LIANA MINCA,care e o femeie luptatoare,acum parlamentar PPDD.Mai e si TUDOR BARBU PPDD,care e prieten cu ION COJA,si merita Stima

    Insa Miscarea are nevoie de un partid in Parlament,acolo macar 5 parlamentari 10!

    Nici un Parlamentar dupa 1989 nu a fost de la legionari,si se vede ce dezastru e azi.Pentru ca batranii legionari au fost dusi de nas cu parastas,pomeni, cu studiu la CNSAS,in loc ce sa se ocupe de tara care ARDE!

    RăspundețiȘtergere