EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

luni, 30 ianuarie 2012

Tovarase Basescu, cand vom trai bine?

Tovarasul Traian Basescu a declarat ieri ca tara noastra o va duce mai rau din a doua jumatate a acestui an. Nimic nou sub soare. Stim deja ca din luna iunie avem de platit institutiilor financiare internationale 16 miliarde de euro. Era mai interesant sa ne spuna cand mama naibii o vom duce bine? Deja avem 22 de ani de reforme. Ne-au reformat in tot acest timp toti natangii ce au guvernat Romania, de ne-au mers fulgii! Chiar imi spuneam: ma, daca in astia doi ani, 2010 si 2011, atunci cand guvernul a imprumutat din filialele marilor banci straine ce activeaza in tara noastra cate 1 miliard de euro/luna, cica, zic ei, pentru plata pensiilor si a salariilor bugetarilor, cand au atras de la troica financiara FMI-BM-CE aproximativ 20 de miliarde de euro pe care nu i-a vazut nimeni, am trait prost, cum Doamne iarta-ma, vom trai bine de acum inainte?

Auzisem zilele trecute ca muschetarii din guvern vor sa mai semneze un acord cadru cu cei de la FMI in valoare de 1 miliard de euro, probabil tot pentru o centura de siguranta. Pai 1 miliard de euro imprumuta Ministerul Finantelor Publice in fiecare luna din bancile comerciale de pe la noi! Asta-i acord? Mai bine guvernul nostru s-ar preocupa de confiscarea tuturor averilor ilicite. S-ar aduna vreo cateva sute de miliarde de euro doar dintr-un clipit de ochi. Si asa asteapta la portile Romaniei vreo 400.000 de israelieni gata sa cumpere cate o casa pe aici!

Il intreb pe tovarasul Traian Basescu, cand vom trai bine? Noi, tinerii n-avem un loc de munca. Parintii nostri se omoara cu munca pe-aici prin tarisoara pe 600-700ron, evident, daca mai au ce lucra. Datoriile noastre cresc de la o zi la alta. Perspective de mai bine nu se intrezaresc aici, in tara noastra.

Revin cu intrebarea: cand vom trai bine? Apropo. Care este rolul politicianului roman in bunastarea cetatenilor acestei tari? Sau mai pe intelesul politicienilor, de ce va platim?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu