EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

miercuri, 23 noiembrie 2011

Noua Dreapta a boicotat proiectia unui film despre homosexuali

Iata ce scrie presa damboviteana: "Documentarul “Noi Doi”, de Claudiu Mitcu, a fost proiectat aseară în premieră la Bucureşti, la Cinema Scala. Evenimentul a avut loc în cadrul Festivalului Internaţional de Film DaKINO care se desfășoară în Capitală până pe 26 Noiembrie 2011. Premiera de la Bucureşti nu a fost lipsită de incidente. Un grup de 20 de tineri, reprezentanți ai mișcării Noua Dreaptă, prezent în sală, a început să scandeze mesaje discriminatorii la adresa persoanelor cu orientare homosexuală imediat cum a început proiecția filmului, după discursul Excelenței Sale Ambasadorul Franței la București, Henri Paul.
În plus, tinerii din mișcarea “Noua Dreaptă” au deținut și materiale pirotehnice pe care le-au folosit pe post de torțe în sala de proiecție. Forțele de ordine au intervenit imediat aplanând conflictul iar membrii mișcării au fost scoși din sală.
Premiera de la București a avut loc în prezența celor doi protagonişti ai documentarului, Cristi Pietrăreanu şi George Macioacă”.


Totusi, in Romania traiesc cele mai frumoase femei din lume. Cum este posibil ca intr-o tara unde ponderea de femei pe metru patrat este foarte mare, sa devii homosexual, decat daca nu cumva...esti plecat cu sorcova?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu