EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 23 noiembrie 2011

Noua Dreapta a boicotat proiectia unui film despre homosexuali

Iata ce scrie presa damboviteana: "Documentarul “Noi Doi”, de Claudiu Mitcu, a fost proiectat aseară în premieră la Bucureşti, la Cinema Scala. Evenimentul a avut loc în cadrul Festivalului Internaţional de Film DaKINO care se desfășoară în Capitală până pe 26 Noiembrie 2011. Premiera de la Bucureşti nu a fost lipsită de incidente. Un grup de 20 de tineri, reprezentanți ai mișcării Noua Dreaptă, prezent în sală, a început să scandeze mesaje discriminatorii la adresa persoanelor cu orientare homosexuală imediat cum a început proiecția filmului, după discursul Excelenței Sale Ambasadorul Franței la București, Henri Paul.
În plus, tinerii din mișcarea “Noua Dreaptă” au deținut și materiale pirotehnice pe care le-au folosit pe post de torțe în sala de proiecție. Forțele de ordine au intervenit imediat aplanând conflictul iar membrii mișcării au fost scoși din sală.
Premiera de la București a avut loc în prezența celor doi protagonişti ai documentarului, Cristi Pietrăreanu şi George Macioacă”.


Totusi, in Romania traiesc cele mai frumoase femei din lume. Cum este posibil ca intr-o tara unde ponderea de femei pe metru patrat este foarte mare, sa devii homosexual, decat daca nu cumva...esti plecat cu sorcova?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu