EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 13 aprilie 2016

Marian Munteanu, iepurașul scos din jobenul securității

În România avem o mulțime de societăți civile, multe dintre acestea(99%) cu epoleți, construite de filierele KGB. Traci, daci, geți, romani, ecologiști, naziști, anarhiști, patrioți, naționaliști, lejionari samd. Le spun lejionari, că-s din ăia de sistem, adică plătiți să toarne și să creeze tot felul de diversiuni.
Una dintre ele are un reprezentant: Marian Munteanu. În anii `90 s-a dat oleacă de legionar și pentru asta a luat câteva bâte minerești pe cocoașă. Le-a încasat tot de la camarazii lui cu epoleți, minerii. Că și minerii ăștia...! Erau mineri și mineri. Mineri de până în 1977, atunci când în Valea Jiului a avut loc o mineriadă locală și mineri de după 1977, minerii cu epoleți.
"Vom face atâtea legiuni incât nimeni nu va ști care este cea adevărată". Așa era asigurat Ion Iliescu de către fondatorul SRI, Imre Asztalos, alias Virgil Măgureanu.
Anii au trecut. Între timp, o televiziune, tot cu epoleți a primit ordin să-l promoveze pe legionarul de carton, Marian Munteanu. Acesta a început să ne povestească despre valori morale, biserică, societate civilă. Doar că din gura lui sunau ca naiba. Cum să vorbească despre așa ceva un fost membru al Partidului Comunist Român și ciripitor al securității(a fost infiltrat în casa lui Petre Țuțea pentru a stoarce informații)?
În fotografia de mai jos îl vedeți pe reprezentantul unei societăți civile alături de fondatorul SRI, făcătorul tuturor lejionarilor de sistem.
Știu ce scriu, că am un doctorat in domeniu.
Marian Munteanu, mă lași!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu