EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 13 mai 2015

Dan Puric, du-te acasă!

Piatra Neamț, ora 12, zona fostei piețe mari 
Un renault clio, culoare galbenă, înmatriculat cu numere de Brăila, plin ochi de megafoane:
"Dan Puric, Dan Puric, Dan Puric, casa de cultură, identitate româneasca bla, bla, bla!"
Mi-a rupt urechile! Șoferului, un tip negricios cu față de taximetrist închiriat, i-am arătat degetul mijlociu. Mai aveam un pic și cred că aruncam cu o piatră după el. 
Atenție la ce va spune Țuburlui, băiat trecut prin multe:
Intelectualii din România au fost exterminați în inchisorile comuniste și nu trebuie să vă reamintesc despre "experimentul Pitești". Îl cunoaște o lume întreagă. Regimul comunist a creat omul nou, intelectualul-sclav al sistemului, încercând să înlocuiască un Petre Țutea cu o Zoe Petre. Erai un pic mai destupat, aveai 4 clase, dădeai cu sapa mai bine, imediat șeful întreprinderii te lua la ochi și din țăran agricultor, tractorist, vânzător la alimentara sau mai știu eu ce profesie, ajungeai pe băncile facultății și deveneai, vrei nu vrei, om nou(ex:Emilia Arcan, vice CJ Neamt, șefa femeilor PSD Neamț). Statul comunist cheltuia o groază de bani încercând să facă din rahat bici. Adică, dintr-un prostănac, intelectual.
Rezultatul? România de astăzi, o țară mediocră, imatură, cu oameni educați să fie sclavi.
Rolul lui Dan Puric
Intelectualii de ieri și cei de azi, unii dintre aceștia formați în universități private doar pentru a obține o patalama și a-și menține o funcție publică, au adunat în acești ani de haos o mulțime de frustrări.
Securiștii, băieți isteți de felul lor, l-au inventat pe Dan Puric, actor de meserie. De ce? Pentru a-l folosi pe post de supapă, atunci când societatea e în punctul de fierbere.
Dan Puric este un securist plătit foarte bine să disimuleze sistemul creat și perpetuat de foștii. Foștii securiști și foștii comuniști, băieți care țin societatea românească pe loc, în ceață.
Dan Puric are dosar la CNSAS de colaborator al securității, recrutat fiind încă de la vârsta de 17 ani sub numele conspirativ, "Cristian". Își turna colegii de la liceul de artă N. Tonitza
Dan Puric, du-te acasă! Părerea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu