EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

duminică, 2 noiembrie 2014

Indemn electoral la Piatra Neamt

 Televiziunile de sistem te indeamna sa iesi la vot. Manipulati si fara nicio cultura politica unii chiar se duc. Alti baieti, tot de sistem, zbiara pe diferitele retele de socializare: "Tu decizi!" ori "Nu votezi, Nu contezi!"
Cum sunt un pic mai realist, nu ma voi duce la vot. De ce? Iata explicatia:
Se stie ca in Romania exista 19.000.000 de locuitori.
Institutul National de Statistica(INS) ne spune ca ar exista 18.300.000 de alegatori, uitand ca in anul 2011 a avut loc un recensamant din care a rezultat ca tara noastra are 15.000.000. Dintre acestia vreo 400.000 in diaspora.
Cunoastem faptul ca Romania are cel putin 4.000.000 de copii pana in 18 ani.
19.000.000cetateni-4.000.000copii=15.000.000cetateni cu drept de vot.
Unde se afla diferenta de 3.300.000 de voturi de pana la 18.300.000 de alegatori declarati de INS?
18.300.000 de alegatori ai INS sunt in realitate doar 15.000.000. Si asta la un simplu calcul minimal.

Astazi, in ziua votului, revin la postarea mea de pe feisbuc:

-24 oct. 2014-

A 81-a zi de protest
Ora 14.05
Bordul autoturismului indica 2 grade Celsius. Ma autosugestionez ca mi-e cald, frec palmele si imi fac curaj. Gata. Cobor din masina. Pentru un sfarsit de octombrie e perfect. Brrr, 2 grade! Mai e putin si se apropie ziua alegerilor, atunci cand efectivele gastilor mafiote, asa-numitele partide, incolonate se vor deplasa catre urnele de vot. Tineri si tinere, cu creierii bine spalati, mosi si babe fara niciun orizont, dar buni la numaratoarea finala vor simula cu totii democratia. Ca intotdeauna vor avea de optat intre mai multe boli cronice sau, de ce nu, mortale. SIDA(PDL), cancer(PSD), ebola(Macovei), hepatita(Udrea), iata ce au in rafturi sa va dea baietii! Luati de aici, ca tot aia e! Tot prost o s-o duceti! Nu va exaltati, ca nu aveti motive! Sistemul va vrea cuminti si disciplinati. Ma rog, oamenii sistemului. Faceti-le jocul. Intrati in hora lor, in razboiul lor. Puneti botul, cum se spune la mine in cartier.
O sa vedeti ca o seama de retarzi, obligatoriu detinatori de cont pe feisbuc, o sa va agaseze cu indemnuri de genul: “Votati Iohannis, ca face treaba nemteste! sau “Votati Ponta, ca uneste romanii!” ori “Votati Udrea, ca-i prea buna pentru Romania!”.
Prostii!
E razboiul lor, al clanurilor, al gastilor. Se bat intre ele care sa va fure mai mult, dar sa fie primii.
Intelege cineva?
Incep pomelnicul. Zic la portavoce, flutur din drapel, fluier din tignal. Dau tot din mine. Pusti si pustoaice de liceu trec pe langa mine. Unii se opresc din mers, asculta un pic si pasesc mai departe.
Termin. In drum spre masina observ grupuri, grupulete de 2-3 elevi ce vorbesc intre ei. Isi dau coate, atunci cand merg pe langa ei. Par speriati.
Spuneam la inceput ca baietii astia care toata viata lor au trait din munca voastra si v-au inrobit prin multitudinea taxelor si impozitelor de nu mai stiti de voi, acum va cer votul. Te prapadesti de ras. Mizeaza pe memoria colectiva scurta a romanilor si pe faptul ca locuitorii acestei tari sunt masochisti. A inceput sa le placa sa fie chinuiti, devenind o obisnuinta. Noroc de divinitate, ca mai regleaza un pic lucrurile pe aici. O sa vedeti ca in ziua alegerilor veti avea parte de -20 de grade Celsius, astfel ca alegatorii tonti si disciplinati sa ramana naibii acasa. Dati o palma zdravana sistemului neprezentandu-va la vot. Pe baietii astia veniti din stepe nu-i intereseaza procentele castigate de una sau cealalta gasca politica, ca tot ei sunt, ci urmaresc ca masa de alegatori sa participe la procesul electoral. Vor sa-si certifice inca o data abilitatea de a va prosti si de a arata lumii intregi ca aici exista democratie. Luati de aici, ca aveti de unde alege! Stanga, dreapta, centru, ecologisti, conservatori, liberali, nationalisti, “independenti”, va dam de toate!
Eu le dau muie tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu