EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

duminică, 12 mai 2013

Diversiunea unionistă


Auzim tot mai des vorbindu-se despre unirea Basarabiei cu România, dar cine știe că totul este o mare diversiune? Sute de adolescenți de pe ambele maluri ale Prutului sunt prinși in acest program și incearcă să ne reamintească de faptul că trebuie să ne unim promovând cu insistență mesajul “Basarabia Pământ Românesc"! Acest lucru este imbucurător, dar ce se ascunde cu adevărat in spatele unei asemenea lozinci? Cine are interes ca in plină criză economică Basarabia să revină la trupul României? De ce acum și nu mâine?

EuroAsia și proiectul unionist al Basarabiei cu România sau mai pe ințelesul tuturor, unirea de la est spre vest
In urmă cu 5 ani, la doar 1 an de la accederea noastră in Uniunea Europeană, Rusia și Ucraina iși reactivau cadrele din România și R.Moldova punând la cale o nouă diversiune, diversiunea unionistă, ca o contrapondere la pretențiile pe care țara noastră, prin intermediul UE le-ar fi avut asupra spațiului de la est de Prut. Granița UE se apropia din ce in ce mai periculos de Rusia, iar rușii anticipaseră că până la cooptarea R.Moldova in zona țărilor vest-europene nu mai e decât un pas. Spionajul ruso-ucrainian infiltrat in așa-zisele servicii(loji masonice ruso-ucrainiene formate din evrei ashkenazi) de securitate ale țării noastre incepuse să ne vanture din nou iluzia reunificării Basarabiei cu Patria Mamă, proiect care făcuse deja vâlvă in anii `90 ai secolului trecut. Intrarea in luna ianuarie 2007 a României in sfera de influență a țărilor din UE punea la grea incercare planul rușilor de a ne mai controla politic și economic direct de la Moscova.

Trei căi principale prin care EuroAsia incearcă să convingă țările fostei URSS și ale Tratatului de la Varșovia – Planul Noii Europe
1.                   Rasa albă-protecția europenilor impotriva migrației locuitorilor din Orientul Mijlociu si N.Africii loviți brusc in urmă cu 2-3 ani de valul valorilor democratice(vezi ce s-a intamplat in cazul revoltelor din Egipt, Algeria, Tunisia samd)
2.                   Unirea tuturor slavonilor sub pretextul apărării bisericilor ortodoxe de invazia moscheelor
3.                   O nouă piață economică, asemănătoare celei din UE, dar cu mai mult potențial

2008, anul in care FSB-SBU-SIS-SIE-SRI au intrat in hora EuroAsia
In anul 2008 incepea episodul al doilea din proiectul “Basarabia Pământ Românesc”, in fapt o reeditare a ceea ce se intâmplase in 1991 la destrămarea URSS. Pe atunci răsăritul era in plină criză de identitate. Și atunci, ca și acum, Marele Urs ne vroia in brațele lui și dorea cu tot dinadinsul să nu ne scape din mâini. România intrată in UE nu era pe placului lui. Trebuia contracarată cumva această decizie.
EuroAsia Movement, un proiect sută la sută evreiesc, dar nu al oricaror evrei, ci tocmai al celor ashkenazi(khazari) venea pe turnantă cu un plan unionist promovat prin intermediul rețelei de spionaj FSB-SBU-SIS-SIE-SRI. El doreste unirea tuturor națiunilor de pe continent intr-una singură, de la Pacific până la Atlantic, deci de la est spre vest. Ideea nu este nouă, dar a fost mult imbunătățită de ideologul Aleksandr Dughin, consilierul lui Vladimir Putin. Acesta incearcă să ne convingă că “Mișcarea pentru EuroAsia” este unica alternativă a României de a se vedea reintregită. Rusia prevăzuse din timp că UE va sucomba in momentul in care se va apropia prea mult de Prut și de zona tampon R.Moldova. Ce-i drept, a și fost ajutată un pic, știindu-se că ultimul val al extinderii din 2007 va fi cel din urmă, ba chiar cel fatal. Imediat a urmat criza economică, declanșată de confrații rușilor(evrei-ashkenazi) din USA(Uniunea Sovietică Ailaltă), pripășiți in masă pe meleagurile unchiului Sam in perioada celui de-al doilea razboi mondial, alungați fiind din Soviete de tătucul lor, Stalin. E destul de interesant și nu este deloc o coincidență faptul că imediat după extinderea granițelor UE spre est și apropierea periculoasă de Rusia, a și inceput criza economică mondială, mai intai in State(2007), iar mai apoi in Europa(2008), România intrând și ea in această horă un pic mai târziu, abia in 2009, după desfășurarea alegerile europarlamentare și prezidențiale. Imi aduc aminte că tovarășul Basescu, aflat in plină campanie electorală pentru recâstigarea fotoliului de la Cotroceni, se chinuia să ne explice că țara noastră nu va fi lovită de criză. Evident că vorbele stimabilului au fost povești dintre cele mai SF.

Noua Dreaptă și implicarea in proiectul controlat de Kremlin, EuroAsia Movement
27 martie 2009. Delegația EuroAsia Movement vine la București și se intâlnește cu liderii din umbră ai organizației Noua Dreaptă. Aceasta stă in România două zile, timp in care este plimbată prin capitala țării noastre, vizitează monumentul legionar de la Tâncăbești și mănăstirea Snagov, unde se spune că s-ar afla ingropat trupul lui Vlad Tepeș. La sfarșitul vizitei EuroAsia Movement și  Noua Dreaptă semnează un protocol secret de colaborare in care organizația românească, controlată de aripa rusească din cadrul SIE, se angaja ca imediat după desfașurarea pseudo-revoluției anticomuniste de la Chisinău, care urma să aibă loc peste câteva zile, să-și asume rolul de participant activ, alăturându-se manifestațiilor de stradă prin sprijinirea grupului nazist(Liga Tineretului Rus) controlat de Sergiu Lașcu(in lumea ruso-ucraineană acesta este cunoscut sub porecla Seif). Surse cărora nu am să le divulg numele spun că acest acord secret incheiat cu organizația EuroAsia Movement s-a finalizat cu incasarea unor dolari cu 5 zerouri, sumă ce a fost imediat investită intr-o vilă construită in afara Bucureștiului. Banii au intrat in buzunarele trompetei Noii Drepte abia in vara lui 2011, la peste 2 ani de la semnarea protocolului de colaborare. Reamintesc tuturor că in aprilie 2009 organizația Noua Dreaptă din România avea o filială in R.Moldova aflată sub conducerea lui Sergiu Bacalov. Tinerii din această mișcare nu au fost antrenați in manifestațiile de stradă din 7 aprilie 2009 de la Chișinău, pentru că știau cine si cu ce scop le organizează. In schimb cei din Liga Tineretului Rus au avut grijă să arboreze drapelele tricolore românești pe toate instituțiile statului aflate sub asaltul lor, pentru a demonstra tuturor că România este din plin implicată. Evident că in realitate țara noastră nu a avut niciun amestec.

 Est sau vest?
Ca de fiecare dată România se află intre două alegeri, prinsă intr-o capcană foarte bine meștesugită. Intotdeauna am fost plimbați cu zahărelul intre promisiunile estului și binefacerile vestului și ne-am sucit când spre vest, când spre est, după interesul conducătorilor noștri. Dacă pană acum am luptat pentru reunificarea Basarabiei cu Țara Mamă dinspre vest spre est, in cadrul Uniunii Europene, acum lucrurile se schimbă, nu pentru că așa vrem noi, ci pentru că așa era planul incă de la inceput. Problema e că noi suntem placa turnantă a tuturor construcțiilor europene din toate timpurile și aflăm ultimii cam ce se intâmplă pe aici. Țara noastră, ne place sau nu, este sub influența Rusiei. Si așa va rămane, pentru că așa a fost incă din 9 mai 1877, când am ieșit de sub Inalta Poartă. Să nu ne iluzionăm că așa-numita independență declarată pe atunci este chiar reală! Nu. E cea mai mare minciună istorică pe care cetățenii acestei țări o trăiesc. Suntem și am fost păcăliți si mințiți dintotdeauna. Rusia ne domină economic și politic. Așa a fost, așa este si cred că așa va rămâne pentru totdeauna. Gândiți-vă numai la ce s-a intâmplat in anul 1917, in plină revoluție bolșevică, atunci când ministrul de finanțe Nicolae Titulescu trimitea al doilea transport din Tezaurul României la Moscova. Țara noastră finanța revoluția bolșevică. Aduceți-vă aminte la ce s-a petrecut in 1944 si la ce am asistat imediat după revoltele din decembrie 1989. Nu uitați de mineriadele anilor `90, atunci cand “minerii” KGB si GRU ne arătau  calea pe care eram obligați să o parcurgem. România este feuda Rusiei, asta pentru că așa vor Marile Puteri, iar noi suntem in continuare manipulați si mințiți in folosul lor. Cât priveste  Republica Moldova, situația e identică cu a noastră, a celor de dincoace de Prut, doar că, acolo Ucraina comandă.
Inchei prin a vă spune că planul Noii Europe se află in plină desfășurare. Marele imperiu de la est a înghițit deja Uniunea Europeană, iar nouă nu ne ramâne decât să asistăm neputincioși la formarea Statelor Unite ale EUROASIA cu Rusia, Ucraina si Germania in rolurile principale. Noua URSS se construiește chiar acum sub ochii noștri.

Un comentariu: