EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

duminică, 14 octombrie 2012

A inceput mica tiganiada. Elena Udrea si-a lansat candidatura la tara, undeva pe langa orasul Roman


Co-etnica lui Madalin Voicu, Elena Gabriela Udrea si-a lansat candidatura intr-un colegiu din orasul Roman, judetul Neamt. De parca orasul de pe malul Moldovei nu ar fi avut suficiente tiganci, acesta s-a mai procopsit cu inca una si asta in sfanta sarbatoare a Cuvioasei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Toata lumea stie ca Elena Udrea este fiica unor tigani, mama fiind taxatoare de bilete pe autobuz, iar tatal sofer pe liniile 6 si 7 la Intreprinderea Judeteana de Transport Buzau. Degeaba fufa asta umbla cu cioara vopsita prin politica romaneasca pacalind tot felul de gura-casca cu nurii ei, pedigree-ul nu si-l poate schimba. Si tot la fel de mult, toti stim ca aceasta a urmat cursurile universitatii particulare Dimitrie Cantemir intre anii 1992-1996 la fara frecventa, devenind un an mai tarziu avocata in baroul Bucuresti, dupa o spaga de 20.000 de dolari data de viitorul sot Dorin Cocos cui trebuie. Ca aceasta a practicat prostitutia, culcandu-se cu diferiti politicieni pentru a accede in varful ierarhiei politice nu mai e un secret pentru nimeni. Astea sunt toate femeile din politica romaneasca si asta-i sportul lor national. Din pacate, pentru sexul slab.

PDL defileaza la tara pe toc cui de 15 cm
Umbla zvonul ca PDL a pregatit deja pachetele electorale pentru colegiul unde Udrea candideaza si ca acestea contin si o pereche de pantofi cu toc. PDL-istii nu isi doresc ca babele de la tara sa mearga in gumari toata viata si vor sa fie cat de cat mai cochete, atunci cand umbla cu sapa in spinare spre tarla din capu` satului. 
Surse din cadrul PDL Roman mi-au comunicat deja ca Laurentiu Leureanu, fostul si actualul primar al orasului si-a mobilizat deja toata armata de ciori, interlopi si alte oratanii ca sa o scoata pe Elena Udrea castigatoare in colegiul ei. Totul este aranjat cu ajutorul mafiei zonale tiganesti.
Ca doar n-o ramane pe dinafara Parlamentului tocmai reprezentanta lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu