EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

miercuri, 18 ianuarie 2012

Gheorghe Nichita, primarul orasului Iasi, a fost injurat ca la usa cortului de catre un grup de tineri liberali


Am aflat de la cativa prieteni de-ai mei din orasul Iasi, ca PNL-ul a cerut autorizatie pentru a protesta impotriva coalitiei aflate in fruntea tarii compuse din PDL-UDMR-UNPR. Am inteles ca tinerii din PNL s-au strans in Piata Unirii. Erau in jur de 15-20 de tampiti, pardon tineri oportunisti cu creiere spalate. Dupa ce au strigat cateva lozinci impotriva tovarasilor de la Bucuresti, au plecat in mars spre Prefectura orasului. Pe drum au poposit in fata Primariei, unde au zbierat in gura mare cateva lozinci, printre care cea mai elocventa a fost: “M..e Nichita!”. Gheorghe Nichita, caci la el faceau referirire cei din TNL este primar al PSD Iasi. PSD impreuna cu PNL fac parte din coalitia USL, deci sunt un fel de frati patati. Ganditi-va un pic: cum ar fi ca tu sa-ti injuri fratele ori sora? Ori tinerii din PNL nu erau membrii acestui partid, ci doar niste copilasi gasiti cine stie pe unde, platiti cu cate 30-50 de ron ca sa marsaluiasca prin oras, ori chiar cei din TNL sunt prosti de-a dreptul! Ca doar toata lumea e dezinformata ca PNL-ul ar fi de dreapta!

Populatia orasului Iasi a ramas mirata de comportamentul celor din TNL, neintelegand ce se intampla cu acestia. Basca faptul ca nimeni nu a vrut sa se alature acestui mars, caci se vede treaba, toata lumea s-a saturat de toti politicienii locului care nu au stiut altceva in toti acesti 22 de ani decat cum sa-i fure ori sa-i insele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu