EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

marți, 10 ianuarie 2012

Basescu, cine te crezi?


Dupa o liniuta de heroina trasa pe nas, presedintele gunoaielor comuniste, Traian Basescu a iesit aseara la rampa pe toate posturile de televiziune sa explice romanilor(asa se exprima impricinatul, deh, el este tatar dupa mama si evreu sovietic dupa tatal biologic) cum e cu SMURD-ul.
Cum alta treaba nu prea are in tara asta, Papura-Voda a inceput sa dicteze lumii, cui si de ce trebuie privatizat sistemul sanitar romanesc, care si asa este capusat de firme private de nu-i adevarat. Cica daca instrainam sanatatea tarii unor srl-uri obscure, chestia asta este de dreapta.

Niciodata nu o sa inteleg de ce autoritatile asa-zisului stat roman, atunci cand vad ca ceva functioneaza bine, trebuie neaparat distrus! Am toata admiratia fata de un om ca Raed Arafat care a contribuit enorm la imaginea Romaniei prin infiintarea SMURD. De ce un bisnitar, lipsit de cele mai elementare reguli ale bunului simt, trebuie sa-si bata joc de munca acestui om care ne face cinste? Cine si ce il impinge pe acest gunoi politic sa se implice in privatizarea sistemului nostru medical? Chiar asa, Basescu, cine te crezi? Mars in cusca ta de la Cotroceni si vegheaza la siguranta nationala a Romaniei. Vezi ca pe 15 martie ungurii din Tinutul Secuiesc vor sa-si proclame independenta fata de Romania. Rolul tau nu e cel de ingerinta in treburile sistemului medical romanesc.

Mesaj pentru Basescu:
Se apropie funia de par.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu