EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 13 iunie 2016

Bolnavii psihic au invadat Campionatul European de Fotbal

Nicio zi fără confruntări violente la Campionatul European de Fotbal

Au început cu estul Europei. Evenimentele de la Chișinău din aprilie 2009 și maidanul din estul Ucrainei încă sunt în amintirea mea. Naziștii au fost protagoniștii tuturor conflictelor. Au încercat extinderea frontului spre România, dar n-au avut cu cine. Asta pentru că unii(eu, împreună cu câțiva camarazi. Din această cauză un camarad de al meu, Adrian Pal a fost aruncat după gratii 5 ani. E în penitenciarul din Tulcea. Mai are de stat 3 ani.) i-au destructurat din fașă. Nu au reușit să spargă nuca tare România, s-au mutat un pic mai spre vest, în Polonia.
Au așteptat Campionatul European de Fotbal. În prima zi a fost liniște. Doar juca România, nuca tare! Nu au fost probleme.
Pe urmă a început ceea ce știam, calvarul.
Ruși, englezi, irlandezi, francezi s-au războit în stradă, uitând de fotbal. Doar că bătăușii nu sunt nici ruși, nici englezi, nici irlandezi, nici francezi. Sunt trupe de diversiune. Sunt naziști prin definiție. Toți. Sunt sonați, sunt foarte bine plătiți și mulți dintre ei nu știu să facă nimic dpdv profesional neavând locuri de muncă. Nici nu au nevoie. Meseria lor e să se bată în stradă. Sunt caii troieni infiltrați în națiunile mai sus menționate. Au fost recrutați doar pentru că au probleme psihice. Sunt finanțați de fostele găști ale KGB ce controlează acum toată Europa. Că doar de aia, în urmă cu 26 de ani a căzut zidul Berlinului! Băieții s-au extins. Sunt bande transnaționale. Urmăresc izbucnirea unui al 3-lea conflict mondial. Îl șicanează pe Putin, pentru că așteaptă să pice în plasă. Doar că Rusia e întotdeauna cu un pas înaintea lor. Ursul nu vrea să alerge după muște.
E o bătălie Est-Vest care urmărește încă de pe timpul lui Napoleon unirea celor două plăci tectonice ale bătrânului continent.

Luptele de stradă soldate cu morți și răniți sunt niște diversiuni ieftine. Sunt doar răfuieli de paradă ale unor bolnavi psihic.
Urmăresc atragerea cetățenilor pașnici în conflictele lor. Este foarte bine ca autoritățile franceze să-i lase să își spargă capetele, că le poartă degeaba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu