EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

marți, 10 noiembrie 2015

Protest împotriva corupției

A 5-a zi de protest împotriva clasei politice corupte până în măduva oaselor. Ultima

Bicicletă, portavoce, fluier, drapel. Am fost pe ei, pe politicieni.
După asasinatul din clubul bucureștean ce are toate datele unui atac terorist, România se află într-o situație precară. Cu un SRI corupt, plin de colonei și generali în izmene, făcuți la normă, care nu a fost capabil să preîntâmpine o așa tragedie soldată, deocamdată cu 48 de morți, țara este destul de fragilă. E bolnavă, țintuită la pat. Politic, economic, social suntem terminați. UE abia mai respiră. Migratorii dau năvală. Vin mai mulți din China și alte țări din est decât din Siria sau mai știu eu ce țară africană. Rusia iși umflă mușchii și pare mai mare ca de obicei. Cealaltă Românie, R.Moldova este slăbită, cu ștreangul de gât. Ucraina este instabilă. Ungaria și-a scos trupele la graniță. Serbia face exerciții militare comune cu ursul de la răsărit.
Date fiind condițiile, am luat decizia să mă retrag. Am spus ce mă durea și sper că politicienii au înțeles că așa nu mai merge. Știu că atitudinea lor o să se schimbe foarte puțin și că va mai fi nevoie de ieșiri in stradă pentru a-i readuce cu picioarele pe pământ. Insă, peste toate, avem nevoie de stabilitate, de liniște. Incă nu e momentul nostru. Trebuie să mai răbdăm. Ne maturizăm, devenim ințelepți, ne organizăm, gândim la rece și apoi lovim puternic balaurul drept în creștet. Deocamdată l-am speriat.
O să mă închid în atelierul meu si o să îmi canalizez toate energiile spre lucruri frumoase, utile. Insă, voi ramâne la fel de vigilent.
Să ne auzim cu bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu