EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Iohannis, ce detergent folosesti?

Pentru ca judetul Neamt este cartelul fostilor kgb-isti, actuali oligarhi economici imbogatiti peste noapte din munca mea, a ta si a tuturor platitorilor cinstiti si onesti de taxe si impozite, nu putea sa lipseasca ofiterul acoperit herr Klaus Werner Iohannis, spion german(filiera kgb). Se stie ca inca din perioada comunista acesta turna informatii despre unii co-etnici atat serviciilor secrete germane din DDR cat si securitatii romanesti.Dupa evenimentele din decembrie 1989 acesta a recuperat averea nazistilor, cu ajutorul unei organizatii, ajungand in proprietatea statului german. Pentru loialitatea sa Klaus Iohannis a fost rasplatit de catre acelasi stat cu cetatenia germana.
Artizanii celui de-al 3-lea razboi mondial il vor presedinte in Romania, pacalindu-i pe unii cu recuperarea teritoriilor pierdute in razboiul mondial precedent, uneltind de fapt pentru ruperea tarii. Scenariul anilor `90 ai secolului trecut se poate implini, visul lor de a vedea Romania rupta in bucati nefiind chiar foarte departe si probabil realizabil.
Mda, Klaus Werner Iohannis are foarte multe pete. Se stie ca in trecut s-a ocupat printre altele si de traficarea unor copii in Canada carora li s-a pierdut urma. Unii spun ca pentru banci de organe. Fain!
Printre alte activitati s-a indeletnicit si cu propasirea materiala, 7 case fiindu-i suficiente. Bun, asa!
Sa-i refacem petele: spion german, ofiter acoperit, traficant de copii, recuperator averi pentru nazisti si dealer imobiliar. Super!
Si ce-l albisera unii prin mass-media!

2 comentarii:

  1. Cazul cu cei trei copii care au fost dati spre adoptie unui cuplu Canadian a fost scoasa la lumina. Uramariti pe Youtube cum mitul cu Iohanis traficantul de copii este dezmintit si adevarul scos la lumina. Mai jos adresa videouli de pe Youtube!
    https://www.youtube.com/watch?v=Psnb67iNDwA

    RăspundețiȘtergere