EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

marți, 8 octombrie 2013

Romania Stat Mafiot! - Piatra Neamt oras mafiot!


Aceasta actiune s-a desfasurat in perioada 1-31 august 2013.   
Tinta: institutiile statului 100% corupte, politizate, pline de rubedenii, amante si alte specimene postdecembriste ticsite de tupeu.
Am parcurs zi de zi intre 20 si 30 Km, acumuland astfel un total de aproximativ 800Km.

Mafia romaneasca a batut la fund multe dintre mafiile mapamondului. Rusia, Japonia, China, Italia si alte tari sud-americane nu au fost in stare sa fete o asemenea caracatita  ca la noi. Cu tentacule prinse inca in perioada comunista, mafia romaneasca si-a gasit apele propice in care sa se scalde. Mediul este prielnic, vietuitoarele la fel. Nimeni si nimic pare ca nu poate sa deranjeze aceasta caracatita compusa din fosti nomenclaturisti comunisti, securisti ceausisti, elemente KGB-iste infiltrate mai ales in zona economica si politica, fii si fiicele acestora, nepoti si nepoate samd. Daca tentaculele le au agatate in perioada de dinainte de 1989, ancora e bine infipta in fosta URSS, caci de acolo isi are obarsia.  Stiind toate acestea m-am hotarat sa actionez. Deocamdata in acest mod, ca un avertisment. Daca baietii astia din fruntea tarii si a tuturor deconcentratelor nu vor intelege ca a sosit timpul sa se dea deoparte, atunci vor suporta consecintele. Timpul va lucra in defavoarea lor, iar clepsidra istoriei se va rasturna peste ei. Lupta continua!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu