EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

luni, 25 martie 2013

Noua Dreaptă și masonii - Să facem lumină


“Mihai, ce cauți la Noua Dreaptă, că ăia sunt masoni?” Așa mă inoportunase un prieten de-al meu acum 5 ani. Mi s-a părut cam deplasată afirmația acestuia și am luat-o ca pe o răutate, până intr-o zi, când am primit pe mail fotografia de mai sus. A fost realizată vara trecută in noul sediu al Noii Drepte situat pe str. Louis Pasteur, nr. 25 din București. Cum Viorel Ene mătrășise organizația care avea la dispoziție două birouri in sediul Asociației Victimelor Mineriadelor din Romania (AVMR) din str. Batiștei, Tudor Ionescu a apelat iute la “frații” lui intr-ale echerului și compasului. Aceștia l-au ajutat la fel de repede, prin intermediul lui Sever Mureșan, cu sediul din str. Louis Pasteur, care, zic cunoscătorii, este templu masonic. Construcția, acoperișul din sticlă și coloanele interioare arată clar asta. Câțiva membri ai filialei din București au descoperit acest ceas pe peretele interior al unei incăperi. L-au  fotografiat și mi-au transmis imaginea pe mail. După câteva săptămâni cineva a scos din cui ceasul buclucaș și l-a mutat intr-o altă incăpere mai ferită de ochii celor curioși. A stat și acolo două-trei săptămâni. Pe urmă nu l-a mai văzut nimeni, că a fost inlocuit cu un ceas mai acătări, cumpărat de la Bucur Obor.
Sediul central al organizației Noua Dreaptă situat in str. Louis Pasteur, nr.25.

Dar asta nu e tot. Aud că Noua Dreaptă București a fost cadorisită de “frații” lui Sever Muresan și cu un  sediu situat in Piața Amzei, unde nu au acces toți membrii, ci numai ăia…“frații”. Acolo cică s-ar desfăsura ritualurile satanice. Oare membrii Noii Drepte știu asta sau ascultă de cele 10 porunci legionare?
Când l-am tras de urechi pe Tudor Ionescu și l-am apostrofat că s-a inhăitat cu masonii, acesta și-a ferit privirea de ochii mei, și-a tras o țigară din pachet pe care a ras-o in 3 secunde și imediat și-a mai aprins una.

Cam nervos. Gestul acesta probabil că face parte dintre cele 10 porunci legionare pe care le vântură oricui vrea să-i inchidă gura!

Coincidente!!?

Biserica Nouapostolică(sectă desprinsă din cultul penticostal)

Sediul Noua Dreaptă București
E destul de clar că băieții ăștia lucrează pe față. Asemănarea izbitoare dintre cele două clădiri nu poate să fie pusă la indoială.

2 comentarii:

  1. Hai fratele meu sa facem Partidul Dacia Eterna,sa fim sprijiniti de Constantin Burlacu din New York,sa facem o Dacia mare sa-i lasam pe astia cu politica lor,ca si asa nu vor face ei mare branza,din cate imi dau eu seama.

    Avem destul electorat,si mergem noi la ultrasii de pe stadioane,ca ei sunt interesati de un Partid neo-nationalist puternic,dacist,ca acum e la moda curentul dacist,PRM e zero,PNG e varza,PPP-PTPT e ok,in crestere,a luat 10000 voturi e bine,dar mai are mult pana la Parlament,apoi PPDD elodia e cea mai mare escrocherie,vezi cum evreica MONICA IACOB ridzi,a fost pusa in parlament de dan diaconescu PPDD,ca sa aiba IMUNITATE PARLAMENTARA sa nu ajunca la Jilava sau la Mislea-Targsor pentru faptele ei de coruptie pentru EBA in campania electorala.

    Ei bine cum ramane cu nationalismul? acesta nu are nici un reprezentant in parlament!!

    Vadim tudor si EBA,care sunt mana in mana la Bruxlelles iese definitiv la pensie in 2014,ca nu mai prind niciunul un nou mandat de europarlamentar.

    PRM nu mai are nici un sediu,si nici o filiala,e doar Vadim si atat.Asta i-a dat afara pe toti,pe Lucian Bolcas,pe Marius Marinescu,pe Leonida Lari,pe Ilie Merce,pe Eugen Mihaescu academicianul,pe toti domnule.

    A ramas vadim in curu gol singur singurel,el si cu Basescu,la care slujeste mai nou.

    NATIONALISMUL are nevoie de un curent puternic.

    Vezi ca in Massmedia la NASUL TV este Daniel Roxin si geto-dacii,un curent puternic,si pe internet,facem noi un partid al Daciei Eterne,PDE dupa modelul german NPD, si Forza Nuova din Italia,de crapa pietrele!!!

    si in Moldova,mergi in Basarabia,in Botosani,in Vaslui Iasi,gasesti legionari cu duiumul.Toti sunt urmasii lui Stefan cel mare! toti sunt urmasii lui Zelea Codreanu!

    Ce sa faci singur in politica? aici a gafat Cosntantin Burlacu din America,ca a stat singur in politica,fiind apropiat doar de Virgil Ciuca si de Alexandru Soare si atat.

    PAi politica de unul singur este terorism.

    Daca actionezi singur,te acuza lumea de terorism.

    N-am nimic contra la cei din Noua Dreapta care sunt onesti si cinstiti,si care au fost pacaliti poate de Tudor Ionescu,sau altii.

    Trebuie sa stragem cureaua frate,ca se duce tara de rapa,nu avem nici un partid neo-legionar in Romania,in timp ce in OLANDA Partidul libertatii care e ultra-nationalist e la putere,in Ungaria la fel,in Ucraina Moldova curentul nationalist e foarte puternic(gasim noi acolo nationalisti,nu e singur Sergiu LAscu pe lume,iti fac eu cunostinta cu patrioti adevarati).Curentul nationalist e foarte puternic.Si azi cine NU e nationalist este antisemit,pentru ca israelul este cel mai nationalist stat din lume astazi!

    http://dacia-eterna.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. bai Mihai dar de unde sti tu toate aceste lucruri, acum ai aflat sau .stiai si ai fost obligat de altii sa staia colo sa dezbini? tu de unde iei bani de mossad sau sri?

    RăspundețiȘtergere