EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

miercuri, 6 martie 2013

Piatra Neamț, orașul drogurilor venite pe filiera rusească din R.Moldova


Un prieten de-al meu ce lucrează pentru o instituție a statului si care se ocupă de cazurile interlopilor Măraru-Mironescu mi-a șoptit că tot tămbălăul creat in jurul acestora e doar de fațadă. Plasarea unei așa-zise bombe cu C4, televiziunile si tot circul au fost doar niște perdele de fum aruncate pietrenilor. Găștile interlope nu se ceartă din cauza vilelor, terenurilor, mașinilor de lux sau a banilor dați cu camătă. Nu. Au zonele orașului foarte bine impărțite de peste 23 de ani. Problema lor e alta. Interlopii se războiesc pentru impărțirea zonelor de influență ale orașului Piatra Neamț in controlul pieței drogurilor. De cand Romania a intrat in criză, interlopii cot la cot cu angajatii unor servicii se indeletnicesc cu distribuirea prafurilor periculoase. Cum banii nu se mai obțin ușor din tranzacționarea terenurilor, caselor si a mașinilor de lux furate din Germania, aceștia trebuiau să se reorienteze către altceva. Interesant e că drogurile de mare risc pătrund in Piatra Neamț pe filiera rusească din R.Moldova cu ajutorul serviciilor de informații locale.
Dar și mai interesant e că in săptămana ce tocmai a trecut județul Neamț s-a procopsit cu un nou prefect, dealer de droguri si mare consumator de heroină. Autoritățile locale tac si se complac, iar cei care vor să-și ia meseria in serios sunt amenintați cu destituirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu