EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 22 iunie 2012

Alba neagra cu sinuciderea lui Nastase - Hai sa punem botul


Mana cereasca pentru mass-media noastra de mucava. Cand tocmai isi dadeau la gioale tovarasii Basescu si Ponta cu plecarea la Bruxelles, hop apare dupa cotitura, “Bombonel”, ca niciodata intr-o zi de miercuri, desi eram obisnuit sa asist la arestari celebre vineri seara. Cazul fostului premier Adrian Nastase e puricat in aceste zile pe toate fetele. Ba ca s-a impuscat, ba ca nu. Ba ca isi pregatise sinuciderea, ba ca a fost o inscenare. Ba ca procesul in care a fost implicat este o mascarada politica, ba ca isi merita soarta.

Un prieten mi-a spus ca fostul premier al Romaniei a vrut sa se sinucida pentru ca s-a simtit vinovat ca i-a lasat pe romani in fundul gol vanzand Sidex Galati unui tigan in salvari venit de la Londra via Bombay si ca a avut mustrari de constiinta vaduvind tara noastra de petrol, dandu-l aproape moca rusilor de la Gazprom prin maini austriece ori ca s-a simtit frustrat ca BCR-ul a ajuns culmea, tot in Austria.

Un alt prieten mi-a spus ca are doua vesti sa-mi dea, una buna si alta rea. Cea buna e ca tov. Adrian Nastase s-a impuscat, iar cea rea e ca n-a murit. Nasol. Scapam de-un mafiot. Se spune ca ratangiul in sinucidere, Nastase 5 case, ar fi si primul miliardar in euro al tarii, mult inaintea lui Patriciu, Becali ori Tiriac, ca este mason de rang inalt si ca ar detine controlul portului Constanta impreuna cu fratele lui Basescu. Eu zic ca e doar un parvenit care a facut avere pe carca noastra, ucigand din fasa viitorul copiilor acestei tari care vor fi obligati sa munceasca pe doi euro scrutand alte zari straine.

Si tot presa noastra cea de toate zilele il ridica in slavi pe politistul salvator care chipurile l-ar fi impiedicat pe sinucigas sa-si ia viata. Rau a facut. Rusine, mai politaiule! Iar ai facut-o de cacao! In locul tau il lasam sa se tavaleasca in chinuri, ca din cauza lui am ajuns sa platesc pe litrul de benzina 6 ron si sa ma milogesc la bancile straine sa-mi acorde o refinantare.

Astept ca dupa tentativa de sinucidere a lui “Bombo” sa vina randul arestarii lui Constantinescu, Iliescu, Tariceanu, Stolojan ori Basescu, ca deh, avem justitie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu