EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

sâmbătă, 23 iunie 2012

24 iunie 2012 - 85 de ani de la infiintarea Legiunii Arhanghelului Mihail


24 iunie 1927. Acum 85 de ani o mana de tineri puneau bazele Miscarii Legionare. Intr-un deceniu a ajuns sa numere 1.000.000 de membri. Atatia erau la alegerile din 1937.

24 iunie 2012. Suntem la a 85-a aniversare a Legiunii Arhanghelului Mihail. Dupa un sfert de secol de comunism si inca aproape pe atata de anarhism, Miscarea Legionara incepe sa reinvie. Astazi se remarca miscarea Noua Dreapta, un ong ce incearca sa transmita mai departe din invataturile legionarilor de odinioara. Ea a reusit sa stranga in randurile sale cei mai multi oameni. Care este secretul? Ne-am adaptat timpurilor.

Noua Dreapta este o formatiune infiintata in anul 2.000. Pe langa aceasta mai sunt si alte grupuscule care impartasesc doctrina legionara, dar ele nu s-au remarcat pana acum cu nimic. Dimpotriva, au incercat prin diferite metode acapararea segmentului legionar stopandu-i ascensiunea, dar fara prea mare succes. N-au avut sorti de izbanda pentru ca Noua Dreapta le-a incurcat planurile.

In urma cu mai bine de doua decenii, Virgil Magureanu, pe numele sau adevarat Imre Asztalos, spunea unui grup de amici comunisti speriati de faptul ca Miscarea Legionara ar putea reveni: “ vom face atatea “legiuni” incat nimeni nu va sti care este cea adevarata”. Se pare ca ungurul a cam reusit asta, dar n-a stiut ca tinerii se pot coaliza si altfel distrugandu-i planul, Noua Dreapta nascandu-se din necesitatea promovarii si aflarii adevarului. Si cum adevarul iese intotdeauna la suprafata, iata ca am reusit . Ah, era sa uit. De cand avem site, am primit in jur de 100.000 de adeziuni, deci tot atatia posibili votanti. Asta daca sistemul comunist ce inca guverneaza Romania ne va lasa sa accedem in sfera politica. Suntem amanati de prin luna decembrie a anului trecut si ne se pun tot felul de piedici. O fi si asta tot mana bozgorului sau urmasii comunistilor au inceput deja sa tremure la gandul ca odata cu venirea noastra la putere vor fi nevoiti sa puna osul la munca si nu doar sa-i fure si sa-i minta pe romani?

Duminica, 24 iunie imi voi arbora drapelul legionar. Pentru o zi voi inlocui tricolorul cu flamura verde si voi privi spre cer, acolo unde Capitanul, Comandantul, Nicadorii, Decemvirii, Valeriu Gafencu ori Mota si Marin stiu sigur ca ma ocrotesc. TLC!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu