EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 20 ianuarie 2012

Noua Dreapta Neamt a iesit in strada sa protesteze impotriva tuturor partidelor corupte-20 ianuarie 2012



Membri si simpatizanti ai Organizatiei Noua Dreapta Neamt au iesit in strada in seara zilei de 20 ianuarie a.c. pentru a manifesta impotriva intregii clase politice romanesti. Protestul s-a desfasurat in fata Teatrului Tineretului unde s-au scandat lozinci impotriva tuturor partidelor ce s-au perindat in acesti 22 de ani la guvernare.

Chiar daca in zona erau prezente si cateva elemente turbulente, aflate intr-o avansata stare bahica, actiunea noastra a fost un succes. Din pacate, dupa o saptamana de proteste impotriva actualului guvern, strada a fost confiscata de catre manifestantii USL, platiti cu cate 50-100 ron, pentru cateva ore de zbierete si ragete.

Acestora nu le-a convenit cand am scandat: “PDL-USL, fura prin rotatie!” Au inceput sa ne fluiere si sa ne huiduie de parca scapasera cu totii de la un azil de boli mintale.

Trecand peste micile incidente verbale venite din partea unor sustinatori cam salbatici, prost educati si lipsiti de cultura politica necesara unor oameni care stiu sa discearna, actiunea reprezentantilor Organizatiei Noua Dreapta Neamt s-a desfasurat fara incidente majore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu