EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

luni, 16 ianuarie 2012

Gigi Becali, exemplul perfect de pupincurism politicGigi Becali, care mai daunazi, in anul 2009 pupa poala lui Mircea Geoana vazandu-l deja presedintele Romaniei inca de dinainte de a se termina numaratoarea voturilor romanilor din diaspora, a dat o declaratie telefonica uluindu-ma total: “Mi-e scârbă de românii care au ieşit în stradă! Cum să ţin cu un arab împotriva preşedintelui ţării mele?"

Mesaj pentru Gigi Becali(in tinerete i se spunea “Tantarul”, asta pentru ca era mic, slab si cantarea 25 de kilograme cu tot cu ciocate si geaca din petice de piele batuta in capse): daca domnul dr. Raed Arafat este arab, inseamna ca tu esti un machedon prost. Cand ai sa intelegi ca toti suntem romani, atata timp cat detinem cetatenia romana? Iti recomand sa te pui la adapostul unui spital specializat in bibilici. Nu de alta, dar risti sa o iei pe urmele lui Vadim. Mai are rost sa spun ca acest individ este mana dreapta a lui Viorel Hrebenciuc si ca toata averea pe care zice el ca ar detine-o este de fapt a sobolanului rozaliu? Oricum, ce nu stiati si ar trebui sa cunoasteti e ca marele oier a fost in comunism unul dintre sclavii lui Nicu Gheara, cel care plasa curve diferitilor turisti straini. Al naibii curva! Si crestin pe deasupra! Piei satana!

3 comentarii:

 1. Nu-l cunoasteti pe Becali ??? Un "legionar"care a tradat legiunea in favoarea comunistilor,sau pe bolsevici ptr.propria avere ....

  RăspundețiȘtergere
 2. Moarte dusmanilor neamului romanesc !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Am o mare nedumerire:de ce ii este atribuita lui Becali denumirea de macedonean?Macedonia este una singura,apartine Greciei,are capitala la Thesaloniki,de unde pina unde acest nomad oier se faleste ca ar fi urmasul marelui Alexandru?!
  Becali este un gunoi care nu apartine niciunui popor!

  RăspundețiȘtergere