EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 28 octombrie 2011

PNTCD, basina lui Basescu

In goana dupa voturile electoratului de dreapta, securistul “number one” al tarii, tov. Traian Basescu, cel caruia i s-a evaporat dosarul de la securitate intr-un mod misterios, demn de dosarele X, s-a intalnit ieri cu reprezentantii celor 3 aripi politice din PNTCD . Tema discutiei: consolidarea unei forte de centru-dreapta in vederea viitoarelor alegeri ce vor avea loc in anul 2012. Misiune: atragerea electoratului monarhist.

Chiar ma intrebam de ce o seama de indivizi incearca sa intre in discutii cu mine pe tema PNTCD-ista ? M-au sunat si chiar am avut intalniri cu presedinti de filiale taraniste din judetele pe care le coordonez, propunandu-mi o colaborare. Abia scapasem de PDL-istii din judet care imi faceau curte! Le-am spus sa se duca invartindu-se si sa nu mai viseze la cai verzi pe pereti, pentru ca vremea taranistilor a trecut odata cu inceputul anilor 2000. Stim ce au facut PNTCD-istii atunci. Tin sa va reamintesc doar 3(asta pentru ca PNTCD are deocamdata 3 aripi) dintre faradelegile regimului taranist din perioada anilor 1996-2000.
1. Semnarea acordului cu Ucraina privind pretentiile teritoriale pe care Romania le avea, intelegere parafata pentru a accede in NATO si UE. Din acel moment tara noastra a uitat de oamenii ce traiesc in spatiul romanesc din Ucraina.
2. Facatura securistica SAFI, afacere financiara piramidala din care fosti si actuali securisti si nomenclaturisti comunisti s-au imbogatit pe spinarea romanilor.
3. Devalizarea bancilor romanesti cu ajutorul fostilor ofiteri de securitate ce au ajuns peste noapte mari oameni de afaceri si care a costat populatia Romaniei peste 5 miliarde dolari, bani luati cu japca din buzunarele noastre pentru recapitalizare si privatizare.

Dupa cum vedeti am enumerat doar 3 tampenii pe care acesti taranisti le-au facut atunci. Ar mai fi si altele, avand in vedere faptul ca pe vremea lor a inceput marea vanzare si distrugere a economiei nationale. Aduceti-va aminte de Radu Sarbu si de privatizarile frauduloase si va “trece” de PNTCD din prima.

Facatorii de noi ordini politice romanesti vor sa reinvie spiritul taranist uitand ca pasarea Phoenix renaste doar o data. Astept ca acestia sa vina cu alte idei mai plauzibile daca vor sa ne mai intinda inca o capcana, pentru ca romanul autentic de dreapta daca nu are cu cine vota, nu voteaza.
Hai mai securistilor, pe bune, doar atata puteti? Si cand te gandesti ca sunteti cu totii masoni, ma buseste rasul! Vai de capul vostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu