EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Părinţii şi strămoşii noştri au luptat veacuri de-a rândul pentru drepturile naturale ale naţiunii române. Desconsiderând interesele lor personale, înfruntând necazuri, insulte, pericole şi vijelii, membrii Comitetului partidului nostru naţional, cu fruntea ridicată, au mers tot înainte spre ţinta libertăţii noastre naţionale. Demni urmaşi ai lor, voim să trăim şi, dacă va pretinde soarta, să şi murim în serviciul cauzei poporului nostru. Prin osânde grele, persecutări, asupriri, nu ne vor înfrica puternicii zilei! Dar ne vom învăţa că numai prin fapte organizate şi rezistenţă va putea învinge cauza românilor!..."

Campania de dat MUIE politicienilor români

sâmbătă, 30 aprilie 2011

Vreau monarhie

Chiar in ziua de vineri, atunci cand “crestinii” din tara noastra se calcau in picioare prin biserici dupa o sticla cu apa sfintita de la ”Izvorul Tamaduirii”, la Londra avea loc cea mai fastuoasa nunta regala din istoria ultimilor 25 de ani. Casele regale au dat o extraordinara lovitura de imagine promovand cu nesat acest eveniment cum nu se putea mai bine, stiind ca viitorul omenirii sta tocmai in refacerea monarhiilor tuturor tarilor din lume, in ciuda celor care promoveaza un guvern unic, mondial. Minunat, extraordinar, splendid! Sunt doar 3 cuvinte cu care pot descrie ce s-a intamplat ieri la Londra. Omenirea a primit o lectie pe care o uitase demult. Nunta princiara englezeasca ne-a amintit dupa multi ani, cel putin noua romanilor, ca asta este calea normalitatii. Asa trebuie sa arate o natiune. Englezii ne-au demonstrat cum arata bunul simt si dragostea lor fata de coroana. Dupa multi ani de mizerie si de minciuna ma simt minunat. Parca am luat o gura de oxigen. Televiziunile romanesti s-au intrecut in transmisiuni care ne-au aratat cu ce se deosebeste o monarhie constitutionala de o republica(creatie jidaneasca). Chiar ma saturasem de curvele de lux gen Columbeanu ori Zavoranu, pe care toata ziua, buna ziua trebuia musai sa le urmaresc, pentru ca doar cu asta ma serveau televiziunile iudeo-tiganesti din Romania, cel putin la stirile de la ora 19 atunci cand catadicsesc sa ma (dez)informez. Pentru o zi am uitat de incompetenta lui Basescu, de demagogia ieftina a piticului Boc, de paradele costumelor si gentilor de mii de euro ale madamei Udrea, de arestarile lui Vantu, Popa ori Necolaiciuc.

Intotdeauna m-am intrebat de ce in tarile care au la conducere regi se traieste bine? Daca privim inspre vestul Europei, vedem o seama de monarhii in care cetatenii lor au o situatie financiara foarte buna. Nu au crize economice, nu se taie salariile, nu muncesc pe 150-200 de euro, au salarii ce depasesc cu mult 1.000 de euro, somaj de cel putin 800 euro asistenta sociala fiind foarte bine pusa la punct. La ei de ce se poate trai asa, iar la noi nu? Si cand te gandesti ca odinioara locul Romaniei era langa tarile conduse de regi si ca republica nu ne reprezinta. De cand am devenit republica, atat tara cat si populatia au saracit imbogatindu-i pe altii(rusi, greci, francezi, germani, austrieci, unguri, turci, evrei, arabi de toate soiurile, tigani din toate subspeciile, samd).

Cineva imi spunea zilele trecute ca Romania se va curata de amintirea comunismului in tot atatia ani cat a durat constructia acestuia. Abia atunci se va putea reinstaura normalitatea si sper sa mai prind ziua aceea, pentru ca o dreapta crestina nu poate exista fara o monarhie constitutionala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu