EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

vineri, 22 aprilie 2011

Mare ti-e gradina, Doamne!

"Mihai, ai primit o scrisoare!" Asa m-a intampinat postasul atunci cand am deschis poarta casei. Un plic confectionat dintr-o foaie A4, destul de gros, era gata, gata sa fie luat la intrebari. Deja sunt obisnuit sa primesc tot felul de corespondente in special de la Directia Finantelor Publice Neamt, care ma tot streseaza cu tot felul de taxe si de impozite pe care nu le-am putut plati, din lipsa banilor. Deh, nu mai exista plastic colorat pe piata! Cum era sa intareasca nenea Isarescu leul nostru greu? M-a dat peste cap legea Guvernului Boc, cea cu impozitul forfetar care te obliga sa dai bani clanului mafiot pdl-ist chiar daca nu inregistrai profit. Ai, n-ai, dai! Asta este deviza lui Boc! Cum ziceam, am primit o scrisoare impaturita in vreo 3 foi A4, vezi Doamne, sa nu fie citita de catre "curiosi"! Acu` mor de ciuda ca prin casa n-am decat creta colorata si nu din cea alba de care pomeneste individul.

PS: "adrisantul" este necunoscut, strada trecuta la destinatar e gresita, dar zice ca imi da o groaza de informatii exacte. Mare ti-e gradina, Doamne!

2 comentarii:

  1. Cu toata stima si respectul,nu ceda,nu te pierde,deoarece desi suntem putini astazi,maine cu siguranta vom reusii.Dusmanii natiunii romane,tradatorii si toti mojicii,mai degraba sau mai tarziu,vor trebuii sa dea socoteala neamului romanesc.PASTE FERICIT!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Las` ca-i un nene care vrea sa ma ajute sa-i descopar pe cei care intra pe strada mea. Interesant e ca pe strada unde locuiesc si-a facut culcus(vila)un clan mafiot ce are stranse legaturi cu cei din politia Piatra Neamt, PDL si alte structuri ale statului rrom.

    RăspundețiȘtergere