EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

marți, 4 ianuarie 2011

Basescu, un imbecil cu staif

Cel mai priceput urmas al lui Ceausescu, cel atoatestiutor, a iesit pe micile ecrane cu inca o prosteala marca "pacalici". Promotorul prostiei institutionalizate dusa la paroxism a promulgat astazi noua lege a invatamantului si a multumit UDMR-ului pentru ajutorul dat. Traian Basescu, caci despre el este vorba, a mentionat faptul ca nationalistii romani ar trebui sa inteleaga faptul ca la 1 decembrie 1918, atunci cand s-a faurit Romania Mare, fiecare popor trebuia sa invete si sa se exprime in limba lui. Perfect de acord, doar ca prin Marea Unire acest popor se numeste Poporul Roman, iar limba obligatorie a acestei tari este limba romana. Presedintele Romaniei, pardon, papusa de paie a evreimii mondiale, ne-a dat astazi pe mana ungurilor tradand interesul acestei tari pe care o prosteste in fiecare zi. Cine naiba mai crede ce spune acest imbecil cu staif? Probabil ca eclipsa partiala de soare prezenta astazi in Romania, i-a intunecat mintile diavolului de la Cotroceni. Am ramas perplex la argumentele pe care incerca sa le exprime seful clanului mafiot roman PDL-ist, cum ca prin aceasta lege, invatamantul vechi bazat pe acumularea de informatii trebuie sa treaca la unul care are la baza dezvoltarea de competente. Despre ce fel de competente vorbeste, nimeni nu stie! Pai cum sa creezi competente fara acumulare de cunostinte ? Ce fel de competente pot exista fara cunostinte? Competente formate de mass-media directionata de la centru? Se pare ca in societatea actuala dirijata de interesele unor grupuri ascunse, omul cu foarte multe cunostinte devine o primejdie si trebuie, daca nu distrus, marginalizat si monitorizat. Cel mai educat fiu al poporului lui Israel, Basescu(surse din serviciile secrete pro-romanesti spun despre acesta ca este jidan si ca le face jocul), a concretizat faptul ca limba romana este pentru cetatenii romani din randul minoritatilor, limba straina, asta cu incalcarea art. 13 din Constitutia tarii noastre care spune clar ca in România, limba oficială este limba română. Punct. Constitutia Romaniei, mama legilor este terfelita de catre un impostor ce se da presedintele tuturor romanilor. Mi-e greata! Basescu, du-te dracului! Daca erai destept il lasai pe prostul ala de Funeriu-11 clase, sa dea socoteala in fata tarii pentru aceasta decizie.

2 comentarii:

  1. De asta am vandut toate bogatiile din tara asta, pentru ca Romania sa ajunga dodoloata. Insa am luat teapa la acest capitol. Ne-au tradat si rusii si americanii, iar noi romanii am ramas cu degetul in gura, fluierand a paguba.

    RăspundețiȘtergere