EXISTENŢA UNUI POPOR NU SE DISCUTĂ, EA SE AFIRMĂ

„...Într-o țară de slugi el a introdus onoarea. Și într-o turmă fără caractere, orgoliul. România era o Sahară populată. Cei aflați între cer și pământ n-aveau nici un conținut decât așteptarea. Cineva trebuia să vină ..."

sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Apelul Organizatiei Noua Dreapta catre fiecare roman


Cat timp vei mai sta deoparte ?


Ai stat deoparte si ai fost martorul felului in care imaginea tarii noastre in exterior a avut si are in continuare de suferit de pe urma anumitor exponenti ai etniei tiganilor.

Ai stat deoparte si ai privit cum in Basarabia comunistii impun ideea unui "popor moldovenesc" si a unei "limbi moldovenesti", cu sprijinul mass-mediei rusofile care domina peisajul mediatic al celui de al doilea stat românesc, constituit impotriva vointei Natiunii Române.

Ai stat deoparte si ai privit cum, in urma euroalegerilor, nu mai putin de 3 iredentisti maghiari au ajuns in Parlamentul European si sunt platiti de statul român, de fiecare dintre voi, ca sa militeze de la Bruxelles pentru autonomia asa-zisului Tinut Secuiesc! Pentru segregarea invatamantului pe criterii entice si pentru recunoasterea limbii maghiare ca a doua limba oficiala in România!

Ai stat deoparte si ai privit cum in fiecare an parazile homosexualilor, manifestari cu caracter provocator, obscen si anti-social, aduc atingere bunelor moravuri si ordinii publice.

Ai stat deoparte si ai privit cum, in cei peste 20 de ani de anarho-democratie pe care i-am traversat, partidele s-au dovedit a fi golite de orice doctrina, intemeiate pe orgolii, obsedate si fascinate de scaunul puterii. Cum, în lupta dintre ele, au neglijat cu totul interesele mari, eterne ale neamului românesc, invrajbindu-i pe români unii împotriva altora si ramanand oarbe la suferintele lor.

Ai stat deoparte si ai privit cum sistemul educational si mijloacele mass media au contribuit la relativizarea principiilor, la exaltarea instinctelor, la decaderea moralitatii, fapt care a facut ca milioane de români sa fie redusi la nivelul animalelor inferioare. Si aceasta în timp ce credinta în Dumnezeu, dragostea de Neam, fidelitatea fata de Patrie, au fost distruse.

Cât timp vei mai suporta aceste umilinte? Cât timp vei mai sta deoparte? Daca inainte ai vrut sa strigi, sa lupti, sa protestezi, nu ai putut. Pentru ca erai singur.

Acum insa nu mai esti singur! Acum exista Noua Dreapta! Nationalistii au acum posibilitatea sa lupte organizat impotriva a tot ceea ce ameninta prezentul si viitorul neamului românesc!

Tu, care ai stat deoparte pana acum, ai în sfarsit sansa sa te manifesti, sa iti unesti fortele cu cele ale altor tineri care au aceleasi convingeri si idealuri.

Intreaga noastra istorie ne intareste convingerea ca poporul român isi poate asigura existenta numai printr-o lupta constienta, iar Noua Dreapta este tocmai acea reactie aproape instinctiva de aparare de care poporul român a dat intotdeauna dovada atunci cand existenta i-a fost primejduita, cand demnitatea, mandria si drepturile i-au fost calcate in picioare.

Iata de ce, in acest moment de rascruce, este necesar ca fiecare dintre noi sa se trezeasca din resemnare si indiferenta si sa puna umarul pentru salvarea României. Lupta pe care noi o ducem in folosul cauzei românesti are nevoie de sprijinul si participarea tuturor celor care simt si gandesc ca noi, inclusiv a ta!

Nu te multumi doar sa ne dai dreptate! Renunta la rolul de spectator si alatura-te Noii Drepte acum, cat inca mai avem pentru ce lupta! Orice forma ar lua, sprijinul tau in acest Nou An 2011 este binevenit si va contribui la implinirea idealurilor pentru care luptam! LUPTA si TU pentru ROMANIA! LUPTA pentru TARA TA!

Un comentariu:

  1. D-zeu sa-ti auda si sa-ti asculte dorinta,deoarece cred ca poporul roman este ca o turma pierduta atat an istorie cat si an spatiul planetar existent.Fara un pastore adevarat,fara o directie clara si precisa,nu stiu daca natia noastra preaiubita va putea fii salvata si redirectionata.

    RăspundețiȘtergere